UFC-zwaargewicht Ben Rothwell keert in maart terug naar de MMA-kooi Nieuws
Nieuws

UFC-zwaargewicht Ben Rothwell keert in maart terug naar de MMA-kooi

UFC-zwaargewicht Ben Rothwell keert in maart terug naar de MMA-kooi
UFC-zwaargewicht Ben Rothwell keert in maart terug naar de MMA-kooi

Big Ben Rothwell keert in maart 2019 voor het eerst terug in de octagon na bijna drie jaar afwezigheid. Volgens de Bulgaarse MMA-website MMA.bg zal Ben Rothwell in maart de confrontatie aangaan met voormalig Bellator-kampioen Blagoy Ivanov.

Het gevecht werd later bevestigd door MMAJunkie, maar een datum en locatie voor het gevecht is nog niet bekendgemaakt.

Ben Rothwell (36-10 MMA) kwam voor het laatst in actie in april 2016, waar hij een unaniem beslissingsverlies leed aan de voormalige divisie grootheid Junior dos Santos.

Geschorst

Voorafgaand aan zijn verlies tegen "JDS", had Rothwell een indrukwekkende vier gevechten win reeks, waaronder overwinningen op Alistair Overeem, Matt Mitrione, Brandon Vera en Josh Barnett.

Ben Rothwell was gepland om tegen voormalig zwaargewicht kampioen Fabricio Werdum te vechten bij UFC 211 in mei 2017, maar dat gevecht werd geannuleerd nadat "Big Ben" een schorsing van twee jaar kreeg van USADA na het falen van een dopingtest.

Winst record

Ondertussen komt Blagoy Ivanov (16-2 MMA) ook uit een unaniem beslissingsverlies tegen de eerder genoemde Junior dos Santos in zijn meest recente optreden van afgelopen juli. Dit verlies brak een winnende reeks van vijf gevechten van de Bulgaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws