Sportscholen na 17:00 dicht vanaf zondag! 'Daar gaan we weer'
Home / Nieuws / Sportscholen na 17:00 dicht vanaf zondag! ‘Daar gaan we weer’

Sportscholen na 17:00 dicht vanaf zondag! ‘Daar gaan we weer’

Sportscholen na 17:00 dicht vanaf zondag! 'Daar gaan we weer'

Vanavond zal worden bekend gemaakt dat de nieuwe coronamaatregelen vanaf zondag ingaan. Naast niet essentiële winkels zullen ook sportscholen, theaters en kappers om 17:00 uur de deuren moeten sluiten zo melden het AD en RTL vanmiddag.

De nog aan te kondigen maatregelen houden wel de scholen open, iets wat bij veel mensen onbegrip veroorzaakt. ,,Daar gaan wij weer. Wij moeten dus dicht als sportschool, onbegrijpelijk terwijl wij juist aan de gezondheid van de mensen werken”, zegt een geïrriteerde sportschoolhouder.

Flinke irritatie

,,Wij kunnen dit makkelijk beheersen, door buiten te trainen en afstand te houden, deden wij in de vorige lockdown ook. ” Scholen blijven wel open, wel er komen wel extra maatregelen zoals verplicht mondkapjes voor kinderen vanaf groep zes op basisscholen. Op middelbare scholen moeten leerlingen op de gang een mondkapje dragen.

Supermarkten mogen toto 20:00 uur de deuren open houden. Verder is het advies voor ouderen vanaf zeventig jaar om niet met hun kleinkinderen te knuffelen. Vanavond om 19.00 uur is er een nieuwe persconferentie van premier Rutte en minister de Jonge.

Bekijk ook

Is krachttraining in combinatie met vechtsport wel mogelijk?

Biedt het überhaupt voordelen?

Waarom vechtsporten zo populair zijn om op te wedden

Veel mensen wedden op sport.

‘Waar is mijn f*cking contract?’ Kooivechter daagt UFC-baas uit

De indrukwekkende vertoning markeerde de tweede opeenvolgende overwinning

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page