'Speedo man' daagt Tyson Fury uit voor boksclash (video) Nieuws
Nieuws

'Speedo man' daagt Tyson Fury uit voor boksclash (video)

'Speedo man' daagt Tyson Fury uit voor boksclash (video)

Speedo Mick daagt Tyson Fury uit voor een gevecht, de liefdadigheid fondsenwerver reist volgende af naar de woonplaats van de bokskoning, Morecambe. De populaire Speedo Mick haalt veel geld binnen voor goede doelen door halfnaakt in zijn zwembroek Engeland door te rennen.

Gekleed in zijn kenmerkende Speedo zwembroek en hoed, plaatste Mick (Michael Cullen. Red.), een bericht op Twitter waarin hij zegt: ,,Volgende week ren ik door Morecambe en ik heb gehoord dat Tyson Fury op zoek is naar een nieuwe tegenstander."

Kom maar op

,,Waarom ga je volgende week niet met me mee en help me om het bewustzijn voor geestelijke gezondheid te vergroten." Speedo Mick zamelt geld in om daklozen, kansarme jongeren en liefdadigheidsinstellingen voor geestelijke gezondheidszorg te helpen.

Speedo Mick die weer en wind trotseert en gezien wordt als een echte bikkel, zegt wel een ladder nodig te hebben om tegen Fury te knokken, dit in verband met de lengte van 'The Gypsy King'. Of Fury ingaat op de uitdaging van Speedo Mick is niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws