'Vet, Kaal F*CK die shit!' Tyson Fury haalt uit Nieuws
Nieuws

'Vet, Kaal F*CK die shit!' Tyson Fury haalt uit

'Vet, Kaal F*CK die shit!' Tyson Fury haalt uit

Tyson Fury beweert in een video dat sportwetenschap en voeding geen f*ck betekenen. De Brit gelooft niet dat gezond eten en volgen wat doktoren en voedingsdeskundigen zeggen veel helpen om succesvol in de vechtsport te zijn.

The Gypsy King beweert twee grote glazen bier te hebben gedronken voorafgaand aan zijn eerste gevecht met Deontay Wilder. Ook zegt de Britse bokskoning; ,,Kijk naar mij ik ben vet en kaal, iedereen zegt dat ik niet fit ben, toch versla ik steeds iedereen. "

Fury zei live via Instagram dat hij het bewijs is dat sportwetenschap niet effectief is, gezien zijn lichaamsbouw afgewisseld met zijn status als de nummer één zwaargewicht op de planeet. Hij kon het tijdens zijn redenatie niet na laten Anthony Joshua te bashen.

Zuipen loont

,,Als je kijkt naar mensen als Anthony Joshua die al die wetenschappelijke regels volgt, en dan kijk je naar Andy Ruiz die niets anders deed dan Snickers eten voor zijn wedstrijd tegen Joshua. Hij ging de ring binnen en sloeg Joshua plat", aldus Joshua (Lees verder onder tweet).

,,Vroeger vochten mannen 20 of 30 rondes, maar ze dronken met gemak een fles cognac op voordat ze de ring in gingen. Niemand kan het me vertellen, geen enkele voedingsdeskundige, conditioner, hoe ze ook willen noemen zelf, al dit nieuwe wetenschappelijke gedoe vandaag…Onzin", zegt Fury.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws