Spannend moment voor UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov
Home / Nieuws / Spannend moment voor UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov

Spannend moment voor UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov

Vrijdagochtend werden de vechters gewogen voor het UFC 254: Khabib vs Gaethje event gewogen. Altijd een spannend moment.

De wegingen voor een UFC event zijn veelal stressvol voor de vechters, halen zij het wel of niet. De belangrijkste wedstrijd zaterdag tijdens UFC 254 is die tussen UFC kampioen Khabib Nurmagomedov en interim kampioen Justin Gaethje. De UFC lichtgewicht titel staat op het spel.

Voorafgaand aan het event werden de vechters gewogen. UFC kampioen Khabib ging zichtbaar gespannen de richting de weegschaal. Gekleed in slechts een jogging broek met ontbloot bovenlijf leek hij met tegenzin de weegschaal op te willen stappen.

Naakt op de schaal

Druk gebarend en vragend om een handdoek die hem bedekte voor het publiek stapte hij dan uiteindelijk op de schaal, zijn jogging broek achterlatend op de grond. Het bleef even spannend totdat de UFC official aangaf dat Khabib precies op het juiste gewicht was van 155 pond het vastgestelde wedstrijd gewicht.

Zichtbaar opgelucht stapte Khabib van de weegschaal. Tegenstander Gaethje kwam uit op zijn streefgewicht. Zaterdag zal beslist worden of Khabib zich de UFC lichtgewicht kampioen kan blijven noemen of dat Gaethje deze mee naar huis neemt. Het event is live te volgen via KIJK.nl en via tape relay later op SBS9.

Bekijk ook

Rico rivaal staat op! ‘Glory, teken deze kickbokser’ (video)

Rico Verhoeven vocht afgelopen weekend een monster gevecht uit met Jamal Ben Saddik.

UFC’er Costa geeft blessure de schuld voor missen gewicht

Paulo Costa vs Marvin Vettori is misschien wel het grootste verhaal dat uit UFC Vegas 41 dit weekend kwam.

Doodsklap! Senegalese reus ‘KO’ door sterkste man (video)

Mariusz Pudzianowski sloeg met een ware doodsklap 'Bombardier' ​uit Senegal knock-out

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page