Spannend moment voor UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov Nieuws
Nieuws

Spannend moment voor UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov

Spannend moment voor UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov

De wegingen voor een UFC event zijn veelal stressvol voor de vechters, halen zij het wel of niet. De belangrijkste wedstrijd zaterdag tijdens UFC 254 is die tussen UFC kampioen Khabib Nurmagomedov en interim kampioen Justin Gaethje. De UFC lichtgewicht titel staat op het spel.

Voorafgaand aan het event werden de vechters gewogen. UFC kampioen Khabib ging zichtbaar gespannen de richting de weegschaal. Gekleed in slechts een jogging broek met ontbloot bovenlijf leek hij met tegenzin de weegschaal op te willen stappen.

Naakt op de schaal

Druk gebarend en vragend om een handdoek die hem bedekte voor het publiek stapte hij dan uiteindelijk op de schaal, zijn jogging broek achterlatend op de grond. Het bleef even spannend totdat de UFC official aangaf dat Khabib precies op het juiste gewicht was van 155 pond het vastgestelde wedstrijd gewicht.

Zichtbaar opgelucht stapte Khabib van de weegschaal. Tegenstander Gaethje kwam uit op zijn streefgewicht. Zaterdag zal beslist worden of Khabib zich de UFC lichtgewicht kampioen kan blijven noemen of dat Gaethje deze mee naar huis neemt. Het event is live te volgen via KIJK.nl en via tape relay later op SBS9.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws