'Sorry voor de blote tieten!' Boksster zwaar teleurgesteld Nieuws
Nieuws

'Sorry voor de blote tieten!' Boksster zwaar teleurgesteld

'Sorry voor de blote tieten!' Boksster zwaar teleurgesteld

Tai Emery verloor haar blote vuist boksgevecht afgelopen nacht. Dit was niet alleen teleurstellend voor Emery maar ook haar fans die hadden gehoopt op een blote tieten show.

De Australische Tai Emery vergaarde wereldfaam doordat zijn tijdens haar voorlaatste Bare Knuckle wedstrijd in September het publiek verblijde met haar blote borsten. Na het winnen van haar partij klom Emery in de touwen van de ring, tilde haar shirt omhoog en veroorzaakte wat rode oortjes.

Alhoewel het oor BKFC de organisatie waar Emery vecht zeker een goede promo stuns was. Mocht Emery dit niet meer doen, ook al zegt de vechter het zo weer uit te voeren. Afgelopen nacht verloor Emery kwam zwaar gehavend uit de strijd.

Vandaag geen tieten show

Emery werd op punten verslagen door de 25-jarige Po Denman in een oorlog van vijf ronden toen beide boksers tot het uiterste werden getest. Na de nederlaag schreef Emery op Instagram: "Was niet mijn avond maar ik ben blij dat ik kon laten zien dat ik de 5 rondes kan gaan 'met' vaardigheid en 'zonder een fuck te geven."

Fans die hadden gehoopt op een glimp van de welgevormde voorgevel van Emery reageerde telergesteld op social media. ,,Geen tieten show vandaag. Ik hoop toch echt dat ze de volgende keer wel wint", schreef een fan die het eerdere uitzicht wel kon waarderen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws