Tieten showen levert boksster Tai Emery bak met geld op Nieuws
Nieuws

Tieten showen levert boksster Tai Emery bak met geld op

Tieten showen levert boksster Tai Emery bak met geld op

Tai Emery klom na haar blote vuist bokswedstrijd op de ringtouwen en liet haar borsten zien aan het publiek. De Australische had haar partij gewonnen tegen Rung-Arun Khunchai bij BKFC: Thailand 3 en vierde dit in stijl.

De video en foto's van de mooie boksster gingen viraal op internet. Emery die net als een groot aantal vrouwelijk vechters een OnlyFans account heeft loopt sindsdien binnen. ,Holly Mollie. Min OnlyFans volgers gingen misschien wel van 40 tot over de 3.000, of iets dergelijks", zegt Emery.

Dit creëert een geheel nieuwe inkomstenbron voor de vechter, die enthousiast lijkt over het vooruitzicht. Ze vertelde er verder over haar doelen en of zij haar borsten na haar volgende overwinning opnieuw zou laten zien.

Doe het weer

,,Zeker. Ik probeer het zover te krijgen dat het net als de gebruikelijke vuist in de lucht wordt geaccepteerd." Veel fans vroegen zich zelf af of er repercussies zouden zijn vanuit de BKFC, maar integendeel, de vechter voelt zich vrij om te doen wat ze wil. ,,Ik ben volledig in staat gesteld mezelf te blijven, en dat zal ik ook doen."

Nu OnlyFans een steeds populairdere manier wordt voor vechters om eeuwig lage lonen te subsidiëren, was dit misschien een enigszins geniale marketingtruc. Maar de voorbeelden zijn er dat vechters miljoenen binnen tikken, zoals UFC-vechter en BKFC bokser Paige VanZant.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws