Slimme UFC-ster McGregor ontloopt dopingcontroles: 'Fucking Helicopter'
Home / Nieuws / Slimme UFC-ster McGregor ontloopt dopingcontroles: ‘Fucking Helicopter’

Slimme UFC-ster McGregor ontloopt dopingcontroles: ‘Fucking Helicopter’

Slimme UFC-ster McGregor ontloopt dopingcontroles? 'F*cking Helicopter'

Conor McGregor is welhaast de grootste ster in de UFC. Dit neemt niet weg dat hij getest moet worden op het gebruik van verboden middelen. Toch lijkt de slimme Ier een gaatje in het systeem te hebben ontdekt.

Het jacht van Conor McGregor is behoorlijk cool. Een Lamborghini Technomar superjacht met een waarde van meer dan $ 3 miljoen. Het is volkomen begrijpelijk waarom de superster over de hele wereld wil reizen en naar coole plaatsen zoals de Grand Prix van Monaco wil gaan. Als je de rijkste man in de sport bent die herstellende is van een blessure, waarom zou je dan niet genieten van de blessuretijd?

McGregor heeft geen gevecht geboekt dus hij is vooral vrij om te doen wat hij wil in zijn laagseizoen. Tegelijkertijd komen UFC-vechters in aanmerking om 365 dagen per jaar willekeurig op doping te worden getest. McGregor doet niets verkeerd door constant te reizen en/of rond te dobberen in de oceaan. Maar hoe kan de United States Anti-Doping Agency (USADA) hem mogelijk testen? UFC-veteraan Michael Bisping bracht de vraag naar voren in zijn Believe You Me-podcast, en hij heeft niet echt een antwoord.

Per ongeluk

,,Toch vraag ik me af. Hoe testen ze Conor McGregor die de hele tijd op een boot rond de wereld vaart? … dat vroeg ik me af. Als ik hem de hele tijd op zijn boot zie. Toegegeven, hij plaatst waarschijnlijk niet in realtime waar hij zich op dat moment bevindt. Schijnbaar zit hij echter het grootste deel van de tijd op een boot. Stuurt USADA mensen in een fucking helikopter om op de boot van Conor te landen? Nee.”

Op een bepaald moment in de nabije toekomst zal McGregor zich vaker op één plek moeten vestigen om te trainen voor zijn verwachter terugkeer in de herfst. Hij zal op dat moment veel beter testbaar zijn, maar tot die tijd lijkt McGregor zeker per ongeluk een maas in het willekeurige testsysteem te hebben gevonden.

Bekijk ook

'Schijtbak! Mike Tyson uitgemaakt voor lafaard door beruchte vechter

‘Schijtbak! Mike Tyson uitgemaakt voor lafaard door beruchte vechter

Mike Tyson alhoewel allang gepensioneerd en alleen nog actief in oefenwedstrijden

Oorlog in de kickboksring! Dit gevecht moet je zien (video)

Oorlog in de kickboksring! Dit gevecht moet je zien (video)

Mohamed Touchassie en Robin Ciric vochten een echte oorlog uit vorig weekend tijdens Enfusion 109 in Groningen

Live LFL 5 MMA kijken vandaag

Live MMA vechten kijken vandaag! Koop hier je online ticket

Wil je vandaag lekker vanuit je luie stoel MMA-vechten kijken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page