Slecht! Omstreden gevecht in onderzoek na protest vechter
Home / Nieuws / Slecht! Omstreden gevecht in onderzoek na protest vechter

Slecht! Omstreden gevecht in onderzoek na protest vechter

Denice Zamboanga heeft protest aangetekend tegen de uitslag van haar wedstrijd afgelopen vrijdag bij ONE Championship in Singapore. Zamboanga verloor en is het hier niet mee eens.

Na het controversiële einde wordt de kwartfinale van de ONE Women’s Atomweight World Grand Prix tussen Zamboanga en haar tegenstander Seo Hee Ham, beoordeeld door het Competition Committee van de organisatie.

De wedstrijd die Ham een ​​split decision winst opleverde, kreeg online kritiek. Nadat veel fans vonden dat Zamboanga afgelopen vrijdag genoeg had gedaan om het voordeel van de jury te krijgen. De Filippijnse kon haar worsteltechnieken tegen Ham, die meer bekend staat als staande vechter, goed benutten.

Dit kan niet waar zijn

Zamboanga scoorde zelfs een paar takedowns terwijl zij de aanval van de Koreaan in het gevecht afremde. Het kwam als een verrassing voor Zamboanga en haar aanhangers dat de winst aan Ham werd gegeven. De vechter eist nu een herziening van de uitslag zo werd vandaag bekend gemaakt door Chatri Sityodtong, de grote baas van ONE.

Sityodtong doet de mededeling een ​​dag nadat Zamboanga tegen Philstar.com had gezegd dat ze een officieel beroep zou indienen bij de organisatie in Singapore. Sityodtong en zijn organisatie krijgen veel commentaar van fans en insiders die vinden dat de organisatie gezichtsverlies lijdt. Al eerder werden uitsagen teruggedraaid na protesten van vechters.

Bekijk ook

Wordt dit Rico Verhoeven’s tegenstander op 29 oktober? ‘Respect’

Rico Verhoeven zou een oud-rivaal een kans kunnen gunnen op een rematch

Overeem favoriet tegen Badr in 3e gevecht: ‘Fans enthousiast over clash’

Alistair Overeem blijkt favoriet te zijn tegenover Badr Hari voor hun geplande wedstrijd

UFC-vechter Rachel Pennington dupe van Depp tegen Heard rechtszaak

Foutje bedankt! UFC-vechter dupe van rechtszaak Johnny Depp tegen Amber Heard

Raquel Pennington de Amerikaanse UFC-vechter lijkt de dupe te zijn van de Johnny Depp tegen Amber Heard rechtszaak.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page