Slecht! Omstreden gevecht in onderzoek na protest vechter Nieuws
Nieuws

Slecht! Omstreden gevecht in onderzoek na protest vechter

Slecht! Omstreden gevecht in onderzoek na protest vechter

Na het controversiële einde wordt de kwartfinale van de ONE Women's Atomweight World Grand Prix tussen Zamboanga en haar tegenstander Seo Hee Ham, beoordeeld door het Competition Committee van de organisatie.

De wedstrijd die Ham een ​​split decision winst opleverde, kreeg online kritiek. Nadat veel fans vonden dat Zamboanga afgelopen vrijdag genoeg had gedaan om het voordeel van de jury te krijgen. De Filippijnse kon haar worsteltechnieken tegen Ham, die meer bekend staat als staande vechter, goed benutten.

Dit kan niet waar zijn

Zamboanga scoorde zelfs een paar takedowns terwijl zij de aanval van de Koreaan in het gevecht afremde. Het kwam als een verrassing voor Zamboanga en haar aanhangers dat de winst aan Ham werd gegeven. De vechter eist nu een herziening van de uitslag zo werd vandaag bekend gemaakt door Chatri Sityodtong, de grote baas van ONE.

Sityodtong doet de mededeling een ​​dag nadat Zamboanga tegen Philstar.com had gezegd dat ze een officieel beroep zou indienen bij de organisatie in Singapore. Sityodtong en zijn organisatie krijgen veel commentaar van fans en insiders die vinden dat de organisatie gezichtsverlies lijdt. Al eerder werden uitsagen teruggedraaid na protesten van vechters.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws