KLOOTZAKKEN: ONE FC Baas Chatri Sityodtong boos op haters Nieuws
Nieuws

KLOOTZAKKEN: ONE FC Baas Chatri Sityodtong boos op haters

KLOOTZAKKEN: ONE FC Baas Chatri Sityodtong boos op haters

Victoria Lee, het jongere zusje van ONE Championship vechters Christian en Angela Lee werd afgelopen week op contract gezet door Sityodtong. Meteen kwam de 'haters' zoals Sityodtong ze noemt met kritiek en beweerden dat de 16-jarige alleen maar een contract kreeg omdat haar broer en zus bij One vechten.

Op Facebook noemt Sityodtong de haters een stelletje klootzakken en keyboard warriors die niet weten waarover zij het hebben. " Ik heb Victoria getekend voor ONE Championship alleen op haar verdienste. Het had niets te maken met haar broers en zussen en hun prestaties. Bekijk haar debuut en je begrijpt meteen wat ik bedoel. Ze is een wonderkind," zegt Sityodtong.

Stelletje klootzakken

"Ik ben een levenslange deskundige krijgskunstenaar, en ik kan je vertellen dat Victoria de meerderheid van de volwassen vrouwelijke professionele atleten vandaag in haar gewichtsklasse zou verslaan in elke organisatie ter wereld."

Sityodtong sluit op duidelijke wijze af door te zeggen; "Voor degenen onder u die zich zorgen maken over haar toekomst: ik kan u verzekeren dat ze waarschijnlijk miljonair zal zijn voordat ze 21 jaar oud wordt.
Nog meer vragen?" Sityodtong krijgt veel bijval van fans die het met hem eens zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws