KLOOTZAKKEN: ONE FC Baas Chatri Sityodtong boos op haters
Home / Nieuws / KLOOTZAKKEN: ONE FC Baas Chatri Sityodtong boos op haters

KLOOTZAKKEN: ONE FC Baas Chatri Sityodtong boos op haters

Chatri Sityodtong trok donderdag goed van leer tegen de mensen die kritiek hadden geuit op de ondertekening van de 16-jarige Victoria Lee.

Victoria Lee, het jongere zusje van ONE Championship vechters Christian en Angela Lee werd afgelopen week op contract gezet door Sityodtong. Meteen kwam de ‘haters’ zoals Sityodtong ze noemt met kritiek en beweerden dat de 16-jarige alleen maar een contract kreeg omdat haar broer en zus bij One vechten.

Op Facebook noemt Sityodtong de haters een stelletje klootzakken en keyboard warriors die niet weten waarover zij het hebben. ” Ik heb Victoria getekend voor ONE Championship alleen op haar verdienste. Het had niets te maken met haar broers en zussen en hun prestaties. Bekijk haar debuut en je begrijpt meteen wat ik bedoel. Ze is een wonderkind,” zegt Sityodtong.

Stelletje klootzakken

“Ik ben een levenslange deskundige krijgskunstenaar, en ik kan je vertellen dat Victoria de meerderheid van de volwassen vrouwelijke professionele atleten vandaag in haar gewichtsklasse zou verslaan in elke organisatie ter wereld.”

Sityodtong sluit op duidelijke wijze af door te zeggen; “Voor degenen onder u die zich zorgen maken over haar toekomst: ik kan u verzekeren dat ze waarschijnlijk miljonair zal zijn voordat ze 21 jaar oud wordt.
Nog meer vragen?” Sityodtong krijgt veel bijval van fans die het met hem eens zijn.

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page