UFC-icoon Joanna Jedrzejczyk hint op comeback MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-icoon Joanna Jedrzejczyk hint op comeback

UFC-icoon Joanna Jedrzejczyk hint op comeback

Joanna Jedrzejczyk kreeg bezoek van doping controlebureau USADA. De voormalige kampioen hintte dat die wel eens zou kunnen betekenen dat zij uit pensioen komt. In een Instagrampost liet de Poolse doorschemeren dat een terugkeer op dit moment tot de mogelijkheden behoort.

Voormalig UFC kampioen in het strogewicht Joanna Jedrzejczyk, en gepensioneerd na haar laatste gevecht bij UFC 275, gaf een kleine hint die haar beslissing zou kunnen veranderen. Op haar Instagram meldt het Poolse publiek dat ze bezoek heeft gehad van USADA, de antidoping organisatie van de UFC, in haar huis.

Wat suggereert dat ze nog steeds tests ondergaat en dat ze op elk moment een terugkeer naar de achthoek kan aankondigen. "Waarom zo vroeg? Het was snel, dus ik kan weer gaan slapen", schreef Joanna.

Terugkeer naar de UFC

Ondanks dat ze nog steeds wordt onderzocht door de regelgevende instantie, zou een mogelijke terugkeer van de Poolse verbazen. Aangezien Jedrzejczyk verzekerde dat ze haar beslissing niet zou veranderen en liet doorschemeren dat ze zelfs naar de motorsport zou overstappen en dat ze prioriteit zou geven aan haar Gezondheid.

Jedrzejczyk's laatste gevecht was op 11 juni tijdens UFC 275. In het gevecht werd de voormalig kampioen uitgeschakeld door Weili Zhang. De huidige kampioen in het strogewicht. Ze was een voormalig kampioen tussen 2015 en 2017 en stopte met de sport met een record van 16-5.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws