BLOTE REET: Sexy UFC vechtster voortaan naakt door het leven Nieuws
Nieuws

BLOTE REET: Sexy UFC vechtster voortaan naakt door het leven

BLOTE REET: Sexy UFC vechtster voortaan naakt door het leven

De Sexy UFC vechtster Paige VanZant claimt voortaan naakt door het leven te gaan, samen met haar man Bellator MMA vechter Austin Vanderford. Het stel wat elkaar helemaal gevonden heeft in het naaktlopen is er zeker van.

Via Instagram zegt de rondborstige blondine; "we hebben het geprobeerd maar die kleren zij niets voor ons." Van Zant en Vanderford posten de afgelopen maanden al meerdere naaktfoto's van zichzelf terwijl zijn trainden, de hond uitlieten en meer.

Naaktlopen

Dat is schijnbaar zo goed bevallen dat zij deze trend voort gaan zetten. Hoe zij dit straks in het openbare leven gaan doen laat zich raden. Het vechtstel woont in Amerika wat niet bepaald bekend staat om zijn liberale gedachten als het om dit soort initiatieven gaat.

Of VanZant en Vanderford zich hier iets van aantrekken valt te bezien, wellicht komt hun hang naar vrijheid doordat zij beiden Nederlandse voorouders hebben en in ons land eigenlijk niets te gek is. Een ding is zeker een gevecht van VanZant kijken wordt nog aantrekkelijker.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws