Schokkende Video: MMA Vechter doodt bodybuilding-kampioen in straatgevecht! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Schokkende Video: MMA Vechter doodt bodybuilding-kampioen in straatgevecht!

Schokkende Video: MMA Vechter doodt bodybuilding-kampioen in straatgevecht!

Let op schokkende beelden! Tijdens een brute aanval in Rusland heeft een professionele MMA-vechter een bodybuilder opzettelijk gedood …

Tijdens een confrontatie in de straten van Rusland heeft een man afgelopen week zijn leven verloren. De omstandigheden rondom deze verdrietige aanval blijven onbekend.Wat wel bekend is, dat twee mannen ruzie hadden op straat en dat beveiligingscamera’s hebben het gevecht vastgelegd. De video hieronder laat het conflict zien van het begin, tot de trieste uitkomst.

De video hieronder bevat echte scènes van bruut geweld. Let op: de video bevat zeer schokkende beelden…….

Het gevecht vond plaats in de vroege ochtend van 20 augustus in Khabarovsk, Rusland. Een man die goed gekwalificeerd was in ‘Mixed Martial Arts’ (MMA) en professioneel vocht, werd vastgelegd op video terwijl hij betrokken was in een straatvecht tegen de wereldkampioen bodybuilding Andrey Drachev.

Volgens zeggen is Anar Ziranov door de politie geïdentificeerd als de man die de dodelijke trappen en stoten uitdeelde. Hij bleef zijn ogenschijnlijk bewusteloos geslagen tegenstander slaan, ook nadat deze op de grond lag en zich niet kon verdedigen.

De 32-jarige bodybuilder had tal van titels op zijn naam staan

Andrey Drachev was Wereld- en Europees kampioen in Powerlifting. De atleet had ook een wereldrecord in het triathlon met het resultaat van 1t, 75 kg, 500 gr. In april 2017 nam Drachev voor het eerst deel aan het open Bodybuilding Championship van de regio Primorsky en kreeg de eerste plaats in de categorie ‘Extreme Bodybuilding’. Volgens het regionale ICR team kwam het conflict tussen twee bezoekers van een café in het centrum van Khabarovsk om 20.00 uur tot stand.

Als gevolg van hersenletsel is het slachtoffer later in het ziekenhuis gestorven. Later bleek dat de overledene de bekende atleet Khabarovsk was. Volgens Komsomolskaya Pravda vond het conflict plaats buiten het café van Galereya. CCTV video toont mensen gekleed als bewakers die alleen maar toe kijken, zonder te proberen in te grijpen, zelfs wanneer de aanvaller doorgaat met meerdere slagen naar het hoofd van het slachtoffer.

Dader ontsnapt

De dader slaagde erin om te ontsnappen, maar hij is geïdentificeerd. Volgens voorlopige gegevens komt hij uit de Kaukasus. De verdachte in de zaak moet nog worden opgepakt. Zo’n zinloos gevecht in een moment van woede heeft één man zijn leven gekost en een andere waarschijnlijk zijn vrijheid voor langere tijd. Het is altijd verdrietig om mensen te zien staan ​​die in deze situaties geen hulp bieden.

De video laat eens te meer zien dat mensen die vechtsport beheersen veel schade kunnen aanrichten. Echter mag dit voorbeeld geen leidraad zijn voor de beoefenaars van vechtsport, of de vechtsporten zelf, en is dit een op zichzelf staand, triest incident. Er zullen altijd mensen zijn die misbruik maken van hun kunnen, dit houdt echter niet in dat elke vechtsporter dit zou doen. Sterker nog, vechtsporters wordt geleerd respectvol met hun tegenstanders om te gaan, en alleen de aangeleerde technieken te gebruiken als laatste middel om een conflict op te lossen.

RIP Andrey Drachev; laten hopen dat de politie deze man snel oppakt.

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page