'Schijtbak!' Jake Paul durft niet te knokken tegen Anderson Silva Nieuws
Nieuws

'Schijtbak!' Jake Paul durft niet te knokken tegen Anderson Silva

'Schijtbak!' Jake Paul durft niet te knokken tegen Anderson Silva

Dana White 'garandeert' Jake Paul op geen enkele manier het aandurft om Anderson Silva uit te dagen. Silva sloeg afgelopen weekend Tito Ortiz genadeloos 'KO' en zou geen partij zijn voor de YouTuber.

Dat White, UFC-president geen goed woord over heeft voor Paul de boksende YouTube-ster is bekend. Hieraan ligt ten grondslag dat Paul constant commentaar geeft op het slaris beleid van de UFC. Volgens Paul worden deze onderbetaald en White slikt dit slecht.

Paul (24) zei onlangs dat hij 'vereerd' zou zijn om tegen Silva, 46 te vechten, maar alleen als de UFC-legende een aantal keer werd getest, om te zien of hij het niveau wel aan kon. ,,Wat denkt deze snotneus wel niet, Silva is een vechtlegende en die legt Jake zo neer", aldus een van de reacties op de wens van Paul.

Oude jongens

Silva bewees tegen Ortiz dat hij een kracht is om rekening mee te houden. ,,Anderson Silva is misschien wel de grootste in de vechtsporten", vertelde White aan MMA Junkie. ,,Het zal interessant zijn om te zien wat hij hierna gaat doen."

,,Maar ik garandeer je dit, je zult niet zien dat Jake Paul Anderson Silva uitdaagt. Dat beloof ik je verdomme. Hij is oud, en dat is waar Jake Paul graag tegen vecht tegen oude gasten." Dat Paul een lesje zou krijgen van Silva daar zijn de experts het mee eens. Of Paul het aandurft valt te bezien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws