'Schijtbak!' Jake Paul durft niet te knokken tegen Anderson Silva
Home / Nieuws / ‘Schijtbak!’ Jake Paul durft niet te knokken tegen Anderson Silva

‘Schijtbak!’ Jake Paul durft niet te knokken tegen Anderson Silva

Dana White ‘garandeert’ Jake Paul op geen enkele manier het aandurft om Anderson Silva uit te dagen. Silva sloeg afgelopen weekend Tito Ortiz genadeloos ‘KO’ en zou geen partij zijn voor de YouTuber.

Dat White, UFC-president geen goed woord over heeft voor Paul de boksende YouTube-ster is bekend. Hieraan ligt ten grondslag dat Paul constant commentaar geeft op het slaris beleid van de UFC. Volgens Paul worden deze onderbetaald en White slikt dit slecht.

Paul (24) zei onlangs dat hij ‘vereerd’ zou zijn om tegen Silva, 46 te vechten, maar alleen als de UFC-legende een aantal keer werd getest, om te zien of hij het niveau wel aan kon. ,,Wat denkt deze snotneus wel niet, Silva is een vechtlegende en die legt Jake zo neer”, aldus een van de reacties op de wens van Paul.

Oude jongens

Silva bewees tegen Ortiz dat hij een kracht is om rekening mee te houden. ,,Anderson Silva is misschien wel de grootste in de vechtsporten”, vertelde White aan MMA Junkie. ,,Het zal interessant zijn om te zien wat hij hierna gaat doen.”

,,Maar ik garandeer je dit, je zult niet zien dat Jake Paul Anderson Silva uitdaagt. Dat beloof ik je verdomme. Hij is oud, en dat is waar Jake Paul graag tegen vecht tegen oude gasten.” Dat Paul een lesje zou krijgen van Silva daar zijn de experts het mee eens. Of Paul het aandurft valt te bezien.

Bekijk ook

‘Hamicha’s weg naar de top!’ Glory kampioen in de maak

Mohamed 'Hamicha' Mezouari is de gedoodverfde troonopvolger in de Glory Kickboxing weltergewicht divisie.

Turbo ‘KO!’ MMA-legende Fedor (45) vernietigt rivaal

Fedor Emelianenko scoorde afgelopen nacht een enorme knock-out overwinning binnen 18 seconden

Conor McGregor dreigt rivaal te doden in gevecht: ‘Vieze ratten’

De Ierse superster McGregor zegt dat hij een einde zal maken aan het leven van zijn rivaal.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page