Schietpartij bij verkeersruzie! UFC-kampioen opgepakt (video) Nieuws
Nieuws

Schietpartij bij verkeersruzie! UFC-kampioen opgepakt (video)

Schietpartij bij verkeersruzie! UFC-kampioen opgepakt (video)

Cain Velasquez wordt vastgehouden zonder borgtocht. De voormalig UFC-kampioen is gearresteerd na zijn vermeende betrokkenheid bij een schietpartij in San Jose afgelopen nacht.

De politie van San Jose maakte aanvankelijk bekend dat er om 15.14 uur (lokale tijd) een schietpartij had plaatsgevonden. Waarbij "een volwassen man minstens één keer werd geraakt. Deze zou met niet-levensbedreigende verwondingen naar een plaatselijk ziekenhuis zijn vervoerd" (gaat verder onder video).

Het incident zou hebben plaatsgevonden in de buurt van een verkeerskruising. Eén verdachte is al in hechtenis is genomen naar nu blijkt Velasquez. Bevestigd is dat de voormalige UFC- en WWE-ster is gearresteerd en in de gevangenis van Santa Clara County in hechtenis zit.

Terugkeer naar MMA

Uit online gegevens blijkt ook dat de 39-jarige vechter momenteel wordt vastgehouden zonder borgtocht, maar details over de aanklacht zijn nog niet beschikbaar. Velasquez, een tweevoudig UFC-zwaargewicht kampioen, vocht voor het laatst in 2019. Daarna stapte hij over naar pro-worstelen (lees verder onder graphic).

Velasquez werd uiteindelijk in 2020 door de WWE aan de kant gezet vanwege bezuinigingen als gevolg van de coronapandemie. Zijn coach, Javier Mendez van de sportschool van de American Kickboxing Academy in San Jose, hintte onlangs op een mogelijke terugkeer naar de MMA-competitie voor Velasquez.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws