SCHIETEN: UFC Baas Dana White 'dader hopelijk niet een van mijn vechters' Nieuws
Nieuws

SCHIETEN: UFC Baas Dana White 'dader hopelijk niet een van mijn vechters'

SCHIETEN: UFC Baas Dana White 'dader hopelijk niet een van mijn vechters'
SCHIETEN: UFC Baas Dana White 'dader hopelijk niet een van mijn vechters'

Dana White hoopt dat de schutter in San Antonio geen UFC-vechter is, zoals wordt beweerd. Bij de schietpartij werden 8 mensen verwond.

Een man die een bar in San Antonio niet in mocht schoot en verwondde op vrijdagavond minstens acht mensen op de parkeerplaats. De vermeende schutter beweerde voorafgaand aan de schietpartij een UFC-vechter te zijn. Iets wat UFC-president Dana White hoopt niet waar te zijn.

Iedereen kan wel wat zeggen

De schutter maakte deel uit van een kleine groep die een bar in het noorden van San Antonio verliet. Zij wilden een andere bar bezoeken. De groep werd bij de deur weggestuurd omdat ze 'dronken' waren. Een van de leden van de groep antwoordde: 'Weet je niet wie ik ben? Ik ben een UFC-vechter uit Californië.

Die man liep toen terug naar zijn auto aan de overkant, pakte een geweer, liep terug naar het parkeerterrein van de bar en opende het vuur. Vijf vrouwen en drie mannen tussen de 23 en 41 jaar raakten gewond bij de schietpartij.

Verbijstering

White werd zaterdag gevraagd naar de bewering van de man na het UFC op ESPN 10 event in Las Vegas. White zei dat hij hoopte dat er een fout in de zaak was en hoopte dat de man niet tot de UFC behoort. "Je weet hoeveel kale gasten in deze stad rondlopen en zeggen dat ze mij zijn. Het is verbijsterend, zei White.

"Als ik je een aantal van deze verhalen zou vertellen, zou je het niet geloven. Ik hoop dat dat het geval is. " Van de daders nog geen spoor en de politie is nog steeds op zoek. Een van de gewonden werd in zijn rug geraakt maar maakt het goed. De overigen zijn licht gewond en mochten na eerste hulp naar huis.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws