Vermeende UFC-vechter schiet 8 mensen neer in kroeg Nieuws
Nieuws

Vermeende UFC-vechter schiet 8 mensen neer in kroeg

Vermeende UFC-vechter schiet 8 mensen neer in kroeg
Vermeende UFC-vechter schiet 8 mensen neer in kroeg

Tijdens een schietpartij in San Antonio zijn 8 mensen neergeschoten door een man die beweerde een bekend UFC-vechter te zijn. Hij deed dit nadat hij een cafe niet in mocht.

De man werd vrijdag rond middernacht lastig voor het cafe. De man werd toegang tot een bar in de wijk North Central van de stad geweigerd omdat hij dronken was. De man werd woest en snel escaleerde de situatie. Zo meldt de NY Times.

Hij werd vergezeld door drie of vier vrienden, riep: 'Weet je niet wie ik ben? Ik ben een UFC vechter uit Californië, zo verklaard de lokale politie. "De man liep terug naar zijn auto, haalde een geweer tevoorschijn, liep terug de straat over en hij opende het vuur. "

Op de vlucht

Acht mensen werden werden verwond op een parkeerplaats naast de bar. Volgens berichten liep geen van de slachtoffers zware verwondingen op. De schutter en zijn vrienden vluchten weg toen omstanders de politie belden.

De dader en zijn metgezellen zijn nog voortvluchtig. Of het echt om een UFC vechter gaat is niet duidelijk. Waarschijnlijk gebruikte de man het argument om indruk te maken op de uitsmijters van de bar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws