Schandelijke video brengt MMA vechter Khabib Nurmagamedov flink in de problemen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Schandelijke video brengt MMA vechter Khabib Nurmagamedov flink in de problemen

Schandelijke video brengt MMA vechter Khabib Nurmagamedov flink in de problemen

Zoals het wel vaker voorkomt komen er ineens allerlei implicerende video’s naar boven van bekende vechters als deze voor een grote partij staan, deze zogenaamde Trolling video’s zijn vaak gemanipuleerd of blijken compleet verzonnen te zijn. Nu lijkt Khabib Nurmagamedov de tegenstander van Conor McGregor (die elkaar treffen op 6 oktober aanstaande in Las Vegas), de pisang te zijn.

Bizar incident

“Absoluut schandelijke beelden zijn boven water gekomen van Khabib Nurmagamedov die dakloze mensen ertoe brengt om push-ups voor geld te doen … en ze dan uit te lachen …, ” Zo kopt een post van MMA Bible op Twitter.

“Op de een of andere manier is Khabib Nurmagamedov erin geslaagd om Conner McGregor voorbij te streven als het gaat om een incident te creëren wat de aandacht trekt, negatief dan. Er is schandalig beeldmateriaal van hem en zijn neef uitgekomen, die daklozen betalen om voor geld zich op te drukken voor hen. Terwijl ze zelf achterover leunen en lachen”, is een ander commentaar op social media.

Gevreesd en gerespecteerd

Nurmagamedov is een van de meest gevreesde en gerespecteerde vechters in MMA. Conor McGregor werd echter beschouwd als de grote schurk na zijn bus incident in Brooklyn in april vorig jaar.

“Veel UFC-fans hoopten dat de Ier een les zou krijgen van Nurmagamedov, maar nu zijn de kansen verdeeld als het aankomt op stupiditeit zo blijkt.. Deze video kan hun mening veranderen. Helemaal hier, moet het gezien worden. Hoe kon UFC-kampioen in het openbaar zo dom zijn?” Is de begeleidende tekst bij het filmpje op een grote Amerikaanse MMA site.

Waar of onwaar?

De authenticiteit van het filmpje is moeilijk te achterhalen, maar mocht deze echt zijn dan is het geen slimme zet van Nurmagamedov. “Het is zo kwaadaardig. Er is geen goede reden voor. Het incident van McGregor was belachelijk, brutaal en gevaarlijk. Maar het ging er niet om mensen te vernederen die minder bedeeld zijn. Dit is een verschrikkelijke zet van Nurmagamedov”, aldus een commentaar op Twitter.

Naar verluidt filmde Nurmagamedov het incident en is lachend te horen en gaf zijn neef de dakloze de opdracht en het geld. Echter hebben wij hem niet in beeld kunnen herkennen.

Wat denkt u nep of echt. of een manier om hem in diskrediet te brengen?

Bekijk ook

Nieuw Judo magazine gelanceerd: ‘Blijf op de hoogte’

Voor de prijs hoef je het als judo fan niet te laten

GOED NIEUWS: Sportscholen mogen weer open

De versoepelingen die voor woensdag gepland staan gaan door,

Grote Glory gevechten op komst: ‘Snel meer nieuws’

De geruchtenmolen rondom Glory draait volop

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page