Conor McGregor biedt excuses aan voor aanval op UFC bus Nieuws
Nieuws

Conor McGregor biedt excuses aan voor aanval op UFC bus

Conor McGregor biedt excuses aan voor aanval op UFC bus

Conor McGregor biedt excuses aan voor aanval op UFC bus

Kowalkiewicz heeft de verontschuldiging aanvaard en zegt dat ze McGregor niet aanklaagt

In het kielzog van dit incident heeft McGregor excuses aangeboden aan een aantal van de vechters die getroffen waren door zijn rampspoed. Een van de vechters die verontschuldigingen ontving, was UFC-kampioen Rose Namajunas. Een andere is UFC-deelnemster Karolina Kowalkiewicz, die de poging van de Ier als een positief signaal ziet. Kowalkiewicz heeft de verontschuldiging aanvaard en zegt dat ze McGregor niet aanklaagt. Ze heeft tenslotte wel ergere dingen gezien, opgegroeide in Lodz, Polen.

Kowalkiewicz heeft wel erger gezien

"Ik zag Conor McGregor op de ramen slaan en zag toen Rose Namajunas huilen terwijl Pat haar gezicht beschermde", zei Kowalkiewicz over McGregor's uitbarsting in een interview eerder deze week."Chiesa's gezicht had bloedvlekken. Mijn coaches zeiden dat ik me moest verstoppen, maar ik wilde zien wat er aan de hand was, maar ze hielden me onder de stoelen. En dat is alles, naar mijn mening ... Conor boog zich een beetje, waarschijnlijk besefte hij wat er daarna gebeurde en schreef hij een verontschuldigingsbrief aan mij. Ik ben niet van plan iemand aan te klagen. Toen ik opgroeide in Lodz, zag ik ergere dingen. " Bij UFC 223 versloeg Karolina Kowalkiewicz Felice Herrig. Met deze overwinning bouwde ze voort op het momentum van een nederlaag in oktober van Jodie Esquibel, de Poolse vechter is nu 12-2 algemeen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws