Home / Nieuws / Conor McGregor biedt excuses aan voor aanval op UFC bus

Conor McGregor biedt excuses aan voor aanval op UFC bus

Wat niemand had verwacht is gebeurt, Conor McGregor heeft zijn excuses aangeboden voor de aanval op de bus met UFC vechters afgelopen april. Karolina Kowalkiewicz ontving een “verontschuldigingsbrief” van Conor McGregor en zegt dat ze niet zal procederen. In april, in de aanloop naar UFC 223, ging Conor McGregor volledig uit zijn dak in Brooklyn, NY, gooide een trolley door een venster van een shuttlebus in een waanzinnige zoektocht naar zijn rivaal Khabib Nurmagomedov. Het is niet verwonderlijk dat de razernij van de Ier de passagiers van de bus schrik aan jaagde. Een groot aantal UFC 223 vechters waren nogal geschrokken, sommigen zoals Ray Borg en Michael Chiesa, raakten zelfs gewond.

Kowalkiewicz heeft de verontschuldiging aanvaard en zegt dat ze McGregor niet aanklaagt

In het kielzog van dit incident heeft McGregor excuses aangeboden aan een aantal van de vechters die getroffen waren door zijn rampspoed. Een van de vechters die verontschuldigingen ontving, was UFC-kampioen Rose Namajunas. Een andere is UFC-deelnemster Karolina Kowalkiewicz, die de poging van de Ier als een positief signaal ziet. Kowalkiewicz heeft de verontschuldiging aanvaard en zegt dat ze McGregor niet aanklaagt. Ze heeft tenslotte wel ergere dingen gezien, opgegroeide in Lodz, Polen.

Kowalkiewicz heeft wel erger gezien

“Ik zag Conor McGregor op de ramen slaan en zag toen Rose Namajunas huilen terwijl Pat haar gezicht beschermde”, zei Kowalkiewicz over McGregor’s uitbarsting in een interview eerder deze week.”Chiesa’s gezicht had bloedvlekken. Mijn coaches zeiden dat ik me moest verstoppen, maar ik wilde zien wat er aan de hand was, maar ze hielden me onder de stoelen. En dat is alles, naar mijn mening … Conor boog zich een beetje, waarschijnlijk besefte hij wat er daarna gebeurde en schreef hij een verontschuldigingsbrief aan mij. Ik ben niet van plan iemand aan te klagen. Toen ik opgroeide in Lodz, zag ik ergere dingen. ” Bij UFC 223 versloeg Karolina Kowalkiewicz Felice Herrig. Met deze overwinning bouwde ze voort op het momentum van een nederlaag in oktober van Jodie Esquibel, de Poolse vechter is nu 12-2 algemeen.

Bekijk ook

GLORY 60: Harut Grigorian geblesseerd, Vienot vs. Doumbe voor de weltergewicht titel

GLORY 60: Harut Grigorian zegt af, Vienot vs. Doumbe voor de weltergewicht titel

Het nieuws dat Harut Grigorian zijn titel niet zal verdedigen zaterdagavond in Lyon tijdens Glory ...