'Schande!' UFC vechtbaas reageert op Chimaev's vechtpartij met Khabib's team Nieuws
Nieuws

'Schande!' UFC vechtbaas reageert op Chimaev's vechtpartij met Khabib's team

'Schande!' UFC vechtbaas reageert op Chimaev's vechtpartij met Khabib's team

Khamzat Chimaev vocht niet bij UFC 280, maar dat veranderde bijna nadat hij vlak na het de headliner in Abu Dhabi ruzie kreeg met Abubakar Nurmagomedov.

Meerdere video's toonden dat Chimaev en Nurmagomedov elkaar de hand schudden en spraken naast de achthoek in de Etihad Arena. Maar dat veranderde snel toen Chimaev, Nurmagomedov duwde, die eerder op de avond had gevochten en gewonnen. Beveiligers haastten zich om de strijders uit elkaar te houden voordat de orde werd hersteld.

UFC-president Dana White was op de hoogte van het incident, hoewel hij geen details wist over waarom de schijnbaar vreedzame interactie serieus werd. "Wat moet ik daar nog over zeggen?" White zei over de woordenwisseling. “Het gebeurt, vooral met [Khamzat]. Het gebeurt."

Schande

Fans zijn echter niet zo coulant als White en noemen het gedrag van 'aandachtstrekker' Chimaev schandalig. Zij veroordelen de vechter dan ook voor zijn handelen. Chimaev en Nurmagomedov hebben eerder ruzie via sociale media;

Abubakar deelde een bericht dat naar Chimaev werd gestuurd op Instagram nadat de relatie tussen hen verzuurd was. Het is onduidelijk of dat tot de woordenwisseling heeft geleid, maar het is duidelijk dat het gisteren tot een explosie kwam.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws