Saoedi-Arabië aast op Anthony Joshua en Tyson Fury gevecht Nieuws
Nieuws

Saoedi-Arabië aast op Anthony Joshua en Tyson Fury gevecht

Saoedi-Arabië aast op Anthony Joshua en Tyson Fury gevecht

Eddie Hearn de bekende bokspromotor, zegt dat de wens van Saudi-Arabië is om het Joshua vs Fury-gevecht te organiseren. De Britse rivalen hebben contracten getekend voor een onbetwist wereldtitelgevecht dit jaar. Maar er is een deadline van drie weken vastgesteld, om een ​​locatie en datum voor een zomerse confrontatie af te ronden.

Matchroom baas Hearn zal volgende week naar een aantal potentiële locaties afreizen. Hoewel hij zich volledig bewust is van de wens om het gevecht in het Midden-Oosten te organiseren, nadat hij Joshua tegen Andy Ruiz Jr in Diriyah, Saoedi-Arabië, heeft gepromoot.

,,Dat gevecht was een groot succes, dus zijn ze (Saoedi-Arabië), er absoluut op gebrand om dit gevecht veilig te stellen '', weet promotor Eddie Hearn. ,,We hadden daar een geweldige ervaring in december 2019, met Anthony Joshua tegen Andy Ruiz, dus het zijn spelers waarvan we weten dat ze echt zijn. Ook nakomen wat ze beloven. "

Liever naar Engeland

,,"Dat scheelt een hoop tijd in termen van het bezoeken van al deze verschillende locaties. We hebben het proces met hen doorlopen. Ze gaven ons hun woord over wat ze zouden leveren en dat deden ze. Het was een fantastisch evenement.

Echter hebben Joshua en Fury ook nog wat in de melk te brokkelen en mogen deze mee beslissen over een locatie. Van beiden is bekend dat deze prefereren de gevecht op Britse bodem te houden. Echter hangt het van de corona situatie af of er publiek bij mag zijn. Anders blijft Saoedi-Arabië de beste optie volgens Hearn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws