'Anthony Joshua maakt geen kans tegen Tyson Fury' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Anthony Joshua maakt geen kans tegen Tyson Fury’

‘Anthony Joshua maakt geen kans tegen Tyson Fury’

'Anthony Joshua maakt geen kans tegen Tyson Fury'

Anthony Joshua zal het onderspit delven tegen bokskoning Tyson Fury zegt bokslegende George Foreman. Weinigen zijn zo goed uitgerust om te oordelen als de voormalige zwaargewicht kampioen Foreman.

Boksicoon Foreman is er zeker van, Joshua zal het afleggen tegen Fury. De 72-jarige Foreman zei tegen iFL TV: ,,Die jongen Tyson Fury, je moet alles meenemen om hem te verslaan. Ik zal eerlijk tegen je zijn, ik kan gewoon niet zien dat Joshua hem verslaat. “

Fury, de WBC-kampioen, heeft niet meer gevochten sinds februari 2020 toen hij Deontay Wilder knock-out sloeg in de zevende ronde. Joshua, de WBO, WBA, IBF en IBO-kampioen, schakelde Kubat Pulev in een verplichte verdediging in december uit.

30 dagen bedenktijd

De ontmoeting tussen twee Britten voor het onbetwiste zwaargewichtkampioenschap is een historische gebeurtenis. Alhoewel de contracten voor 2 gevechten rond zijn, is de organisatie nog steeds op zoek naar een locatie voor het eerste gevecht.

Het eerste gevecht zal waarschijnlijk plaatsvinden in het buitenland, met de front-running locaties van Amerika en het Midden-Oosten. Joshua en Fury moeten mee beslissen over locaties en hebben 30 dagen bedenktijd gekregen hierover het met elkaar eens te worden.

Bekijk ook

Mislukte MMA’er daagt vechtlegende uit! ‘Kom maar op dan!’

Dat Parr niet niet bang is om een uitdaging aan te gaan

Wraakgevecht! Usman vs Covington 2 gepland voor november

Kamaru Usman en Colby Covington zullen het eindelijk nog een keer over doen in de UFC-kooi.

Ringarts hecht opengeslagen wenkbrauw MMA-vechter aan elkaar

Jason Wilnis drukte gisteren zijn stempel op de MMA-wereld

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page