Saenchai volgende gevecht in Hong Kong net voor Thai Fight Barcelona Nieuws
Nieuws

Saenchai volgende gevecht in Hong Kong net voor Thai Fight Barcelona

Saenchai volgende gevecht in Hong Kong net voor Thai Fight Barcelona

Muay Thai-ster Saenchai wordt geconfronteerd met Jonathan Fabian in het Yokkao-evenement!

De beroemde Saenchai PKSaenchaimuaythaigym zal op 30 september, aantreden tegen Salmeron op het Thai Fight Barcelona Event. De acht strijdkaart is een debuut van de "Thai Fight" promotie in Spanje, evenals de derde show in Europa dit jaar. Echter, de 'King of Muay Thai' heeft een andere wedstrijd in zijn rooster gepland, die iets meer dan twee weken voor de strijd in Spanje plaatsvindt.

Saenchai volgende gevecht in Hong Kong net voor Thai Fight Barcelona

Ik vecht snel in Hongkong

Saenchai ondertekende de poster die op Facebook wordt gedeeld, dat hem laat zien tegen Spaanse Jonathan Fabien. De wedstrijd is een lichtgewicht gevecht dat op het programma staat op het 'Yokkao' evenement dat op maandag 11 september op Rotunda Hall 2, Kitec in Hong Kong wordt gehouden.

Jonathan Fabien is de 34-jarige Muay Thai-vechter uit Spanje. Zijn CV bevat onder andere de gevechten tegen Cristian Spetcu, Nico Barbera en Sergio Cabezas. Drie keer heeft hij het ook in The Sweet Science geprobeerd, hoewel hij daar enkele nederlagen leed.

Imposant winst record

Saenchai heeft een 30 winsten record sinds 2014. Zijn meest recente wedstrijd was tegen Australische Chadd Collins bij Thai Fight Yala gehouden in juli. In vervolg op het evenement, afgelopen week heeft Saenchai een clip op Facebook geplaatst die een aantal momenten van de strijd laat zien.

'Chad Collins, een echte strijder. Dank u voor de uitdaging, "schreef hij in het bijschrift.

Daarnaast heeft Saenchai nog een bericht achtergelaten voor Conor McGregor. De titel is een reactie op McGregor's strijd tegen Floyd Mayweather vorige maand. "Conor McGregor, respect voor het durven opnemen tegen een van de beste boksers van dit tijdperk. Je vocht met een leeuwen hart, die je sport goed vertegenwoordigt. U wordt een betere kampioen door deze ervaring".

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws