Floyd Mayweather mag Australië niet in! Nieuws
Nieuws

Floyd Mayweather mag Australië niet in!

Floyd Mayweather mag Australië niet in!

Australië weigert Floyd Mayweather Jr een visum te geven in zijn tweede poging om het land te bezoeken!

Ongeslagen Amerikaanse bokser Floyd Mayweather (50-0) wil Australië bezoeken na zijn overwinning tegen de UFC-ster uit Ierland Conor McGregor. De vechters zagen elkaar op 26 Augustus in de ring in Las Vegas, waar Mayweather de strijd heeft gewonnen via TKO in de tiende ronde.

Floyd Mayweather mag Australië niet in!

Verveeld na het grote gevecht

Volgens zijn managers, had Mayweather "verveeld na het grote gevecht", naar verluidt een spreektoer Down Under gepland. Hem moet echter Australische VISA worden toegekend voordat hij het land kan binnengaan. Maar dat zit er niet klaarblijkelijk niet in voor de 100 million dollar man!

Al eerder niet toegelaten

Volgens de Herald Sun is Immigration Minister Peter Dutton vastbesloten, om de Australische Visa van Mayweather niet toe te kennen, dit wegens zijn verleden van huiselijk geweld in de Verenigde Staten, waaronder aanvallen tegen zijn eigen vrouw, en andere vrouwen. In 2015 werd Mayweather de toegang tot Australië al eens eerder geweigerd door de voormalig minister van immigratie, Michaelia Cash.

Max Markson, de agent van Floyd Mayweather in Australië, zegt dat deze laatste zijn leven heeft gebeterd, en hij is 'een hervormd karakter die een andere nieuwe verdient'.

Onwaarschijnlijk dat Mayweather Australische VISA zal krijgen

Het blijkt echter onwaarschijnlijk dat Mayweather Australische VISA zal krijgen. Volgens de rapporteurs heeft de woordvoerder geadviseerd dat "de toenmalige minister in 2015 een beslissing heeft genomen om de heer Mayweather niet een visum te geven, en de regering is niet op de hoogte van enige informatie die dat resultaat zou veranderen".

Gepensioneerd in 2017 met een ongeslagen record van 50-0, overtrof Floyd Mayweather, Rocky Marciano's record van 49-0.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws