Ruzie Tyson Fury en Conor McGregor: 'Versace trut' Nieuws
Nieuws

Ruzie Tyson Fury en Conor McGregor: 'Versace trut'

Ruzie Tyson Fury en Conor McGregor: 'Versace trut'

Tyson Fury de bokskoning van de ring blijkt ruzie te hebben met UFC-ster Conor McGregor. Gedacht werd dat de twee vrienden waren. Echter lijkt een twitter bericht van Fury kwaad bloed te hebben gezet bij de Ier McGregor.

Het dispuut begon toen Fury de aartsrivaal van McGregor de Rus Khabib Nurmagomedov prees om diens prestaties en leeft stijl. ,,Deze man heeft het goed gedaan. Kwam en overwon en stopte op zijn top", schreef Fury over Khabib.

In reactie op Fury regeerde McGregor door te zeggen dat de bokskoning een 'Versace trut'. Het liet niet lang op zich wachten of Fury klom in de pen om terug te slaan. ,,Kom terug als je een keer en gevecht wint", reageerde Fury. Die later er no aan toevoegde dat de vuist van McGregor meer tap geluiden op het canvas maakte dan de oude tap dance schoenen van Michael Jackson.

Goede vrienden

Hiermee bedoelde Fury dat de Ier alleen maar af moest tikken in zijn laatste wedstrijden. Een teken dat eenvechter opgeeft. Fans reageren geshockt en vragen zich af waarom de oude vrienden ruzie zoeken op social media.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws