'Ware legende': Bokskoning Fury leert jonge bokser een lesje (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Ware legende': Bokskoning Fury leert jonge bokser een lesje (video)

'Ware legende': Bokskoning Fury leert jonge bokser een lesje (video)

Tyson Fury, wordt gezien als een ware bokslegende. Nadat hij een jonge bokser door een "demoraliserende" sessie had geleid is zijn ster nog meer gerezen.

Fury, die momenteel in Dubai traint voor zijn wedstrijd met Dillian Whyte, heeft een jonge bokser door een sparringsessie geleid en is sindsdien als "legende" nog meer gestegen. In een recente video training is te zien hoe Fury een lichte sparing heeft met een jonge bokser genaamd Andy Charanek.

Top gast

Hij wordt aangemoedigd door Fury om hem de beste stoten te geven die hij heeft, terwijl Fury terugkeert met zeer lichte schoten op het lichaam. En Fury speelt met de jonge bokser in de video door gekscherend te schreeuwen: "Je zou een miljoen rondes moeten doen, sucka! Kom op Andy!"

Fans zijn lyrisch over de video door Fury te complimenteren voor het helpen van de jonge bokser met een sparring sessie die hij nooit zal vergeten. ,,"Geloof het of niet, het is eigenlijk best geweldig dat Fury dit voor de jonge knul heeft gedaan", schrijft een fan op social media.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws