Ruzie tussen bekende MMA-vechter en een van zijn kiezers loopt uit de hand Nieuws
Nieuws

Ruzie tussen bekende MMA-vechter en een van zijn kiezers loopt uit de hand

Ruzie tussen bekende MMA-vechter en een van zijn kiezers loopt uit de hand

Tito Ortiz voormalig UFC licht zwaargewicht kampioen is betrokken geraakt bij ruzie een met een inwoner van Huntington Beach. Sinds kort neemt Ortiz zitting in de gemeenteraad van de stad. Het liep dusdanig uit de hand dat de politie zou zijn gebeld.

Hoewel niet helemaal duidelijk is waar de ruzie tussen Ortiz en de man over begon, toch raakte deze een gevoelige snaar bij de vechter. Ortiz reageerde niet zoals je zou verwachten van een kers vers gekozen gemeente functionaris. Waar de man ook nog op heeft gestemd.

Negatief in het nieuws

Dit niet de eerste keer dat Ortiz negatief de krantenkoppen haalt. Zijn entree in de politieke arena werd ontsierd door een groeiend aantal faux pas en gênante blunders.

Niet lang nadat hij werd verkozen, bevond Ortiz zich aan de ontvangende kant van vernietigende kritiek. Nadat hij een aantal complottheorieën over de coronapandemie had gedeeld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws