Ruzie ONE championship en promotor escaleert! 'Zwaar genaaid, we stoppen ermee'
Home / Nieuws / Ruzie ONE championship en promotor escaleert! ‘Zwaar genaaid, we stoppen ermee’

Ruzie ONE championship en promotor escaleert! ‘Zwaar genaaid, we stoppen ermee’

Ruzie ONE championship en promotor escaleert! 'Zwaar genaaid, we stoppen ermee'

ONE Championship wordt voor een voldingen feit gesteld nu een van de belangrijkste partners Petchyindee niet meer samen wil werken met de grootste vechtsport organisatie ter wereld.

Sia Boat, het huidige hoofd van Petchyindee, is een van de speerpunten van de nieuwe generatie Muay Thai. Hij kondigde aan dat hij afscheid wil nemen van ONE Championship, met als reden dat Boat vind dat zijn vechters als shit worden behandeld.

Wat een klap

Een zware klap voor ONE’s Muay Thai-talent, aangezien Boat een van de meest succesvolle sportscholen en promoties in Thailand runt. Baot heeft ONE voorzien van vier kampioenen en andere topvechters. De wortel van het probleem lijkt echter veel dieper te liggen.

Maar de laatste druppel voor de Thaise promotor was de uitslag tussen Tawanchai en Petchmorakot op ONE 161 drie weken geleden. Regerend kampioen en Petchyindee vechter Petchmorakot verloor net aan tegen de jonge en opkomende Tawanchai.

Zwaar genaaid

Sia Boat maakte zijn besluit bekend tijdens een livestream en via zijn Facebook pagina. “Sia Boat en het Petchyindee-team hebben een brief naar ONE Championship gestuurd om het ontslag van al haar vechters te vragen, omdat ze niet gelukkig zijn”, zegt Boat. (lees verder onder video)

https://youtu.be/M9Un7urKFhw,,Dit omvat de zes vechters: Rittewada, Capitan, Savvas, Mongkolpetch, Petchmorakot & Petchdam. We wensen dat de contractbeëindiging zal resulteren in een goede beëindiging van onze relatie. Alle vechters zijn het eens met de beslissing die Boat wil nemen.” Het laat onverlet te zeggen dat dit een zware klap moet zijn voor ONE.

Bekijk ook

Badr Hari geeft inkijkje in eigen sportschool keten

Badr Hari geeft kijkje in eigen sportschool keten | video

Het is mijn verjaardag, dus laat ik wat verjaardagsnieuws met jullie delen

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! 'Hier die tv' | video

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! ‘Hier die tv’ | video

Een tiener die een gestolen tv wilde terughalen raakte in gevecht met een volwassen kerel

Mes in de rug! UFC-ster Khabib verliest wereldtitelhouder

. De organisatie is eigendom van Khabib Nurmagomedov

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page