Ruzie tussen MMA-vechter en vechtersbaas loopt op (video)
Home / Nieuws / Ruzie tussen MMA-vechter en vechtersbaas loopt op (video)

Ruzie tussen MMA-vechter en vechtersbaas loopt op (video)

Ben Askren en Bellator baas Scott Coker gooiden flink met modder naar elkaar. Echter blijkt de modder omgeslagen te zijn in stenen.

Sinds MMA-vechter Askren aankondigde een bokswedstrijd aan te gaan met YouTube ster en lastpak Jake Paul, wordt de ex-Bellator, ONE FC en UFC-vechter onder vuur genomen door Coker. Paul daagde onder andere ook UFC ster Conor McGregor uit maar Askren hapte eerder toe.

Alle woordenstrijd

Coker verklaarde dat Askren knock-out geslagen zou worden door de YouTube ster. Dit kwam niet goed aan en Askren begon de vuilpraterij richting de vechtersbaas. Zo zei Askren dat Coker zijn organisatie wilde verkopen maar aan de straatstenen niet kwijtraakte.

,,Ik weet al wie die gaat winnen”, vertelde Coker aan MMA Junkie. ,,Ben is een worstelaar. Laten we het zo zeggen, toch? Dus ik denk dat hij wordt uitgeschakeld in een boksgevecht. Maar in een MMA-gevecht is het een ander verhaal. “

Snelle knock-out

Woensdag kreeg Askren lucht van de voorspelling van Coker en sloeg terug op Twitter. ,,Hé, (Scott Coker. red.), weet je nog dat je weltergewicht kampioen (Douglas Lima., Red.) een ronde tegen mij won? Oh ja, dat deed hij niet”, schreef de vechter. Askren versloeg Lima in 2012 en zijn opmerking is een duidelijk sneer naar Coker.

De 36-jarige Askren, 36, stopte met MMA-vechten en is bekend om zijn verlies tegen Jorge Masvidal. Die Askren in vijf seconden uitgeschakelde door een vliegende knie.

Bekijk ook

Jake Paul biedt UFC's Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

Jake Paul biedt UFC’s Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

De inzet is $ 1 miljoen als Pimblett wint

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! ‘Rolls Royce als bonus’

Het is duidelijk dat de PFL wil dat Cris Cyborg

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page