Jake Paul geeft Conor McGregor koekje van eigen deeg Nieuws
Nieuws

Jake Paul geeft Conor McGregor koekje van eigen deeg

Jake Paul geeft Conor McGregor koekje van eigen deeg

Jake Paul YouTuber en bokser zegt dat zijn tirade over Conor McGregor's vriendin, een koekje van eigen deeg was. Hij ziet het als een soort wraak voor de aanval die de Ier ooit deed op de vrouw van UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov.

Jake Paul herinnert zich wat Conor McGregor zei over de vrouw van Khabib Nurmagomedov. Voor zover het de YouTube-ster betreft, waren zijn opmerking een soort van terechte revanche.

,,Conor krijgt een voorproefje van zijn eigen deeg. Nu zijn er ineens mensen gekwetst (zeggen) dat ik te ver ga. Fuck off",'voegde Paul eraan toe. ,,Dit is het vechtspel. Waarom zijn mensen nu ineens van de kook?"

Kwetsend

,,Ik geef er geen moer om", vertelde Paul aan TMZ. 'Hij sprak over de vrouw van Khabib. Hij zei dat de vrouw van Khabib eruitziet als een handdoek. "

Paul's verwijzing is naar een belediging die McGregor tweette, snel verwijderde over de vrouw van UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov in april 2019. De Ier maakte destijds een zeer kwetsende opmerking over de hoofddoek van Khabib's vrouw en het moslim geloof.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws