Robin van Roosmalen gedenkt omgekomen zus: 'Ik hou van je en mis je'
Home / Nieuws / Robin van Roosmalen gedenkt omgekomen zus: ‘Ik hou van je en mis je’

Robin van Roosmalen gedenkt omgekomen zus: ‘Ik hou van je en mis je’

Robin van  Roosmalen gedenkt omgekomen zus: 'Ik hou van je en mis je'

Robin van Roosmalen, voormalig Glory Kickboks kampioen herdenkt vandaag zijn omgekomen zus Melissa die een auto-ongeluk niet overleefde. Het verschrikkelijke nieuws schokte 6 maanden geleden en veel mensen toonden hun medeleven.

Robin en zus Melissa kregen pech met de auto. Nadat de twee de auto op vluchtstrook parkeerde werd deze aangereden door een onoplettende vrachtwagen chauffeur. Melissa (29), kwam hierbij om het leven en Robin raakte ernstig gewond. Inmiddels werkt de topkickbokser aan zijn herstel. Vandaag gedenkt hij zijn zus en spreekt over het trieste moment op Instagram.

Aansprakelijkheid

,,Lief zusje ik hou van je en mis je. Vandaag precies 6 maanden dat het getal 13 het zwaarste getal uit mijn leven werd”, schrijft Robin. ,,Nog steeds niet te geloven of beseffen, nog zoveel vragen en tot de dag van vandaag heeft de Technische Unie en Allilanz schaamteloos de aansprakelijk nog steeds niet op zich genomen en blijven spelletjes spelen .. maar het technisch dossier van de politie is nu eindelijk klaar. Nu is het mijn tijd om te gaan vuren. Ik wil graag iedereen bedanken die naar het graf blijft komen, de mooie bloemen, steun, liefde en support .. word super gewaardeerd. “

Bekijk ook

Denise Kielholtz in actie tijdens Bellator London

Denise Kielholtz heeft haar eerste boeking voor 2022 te pakken

‘Schotwond!’ MMA-vechter (22) dood aangetroffen in appartement

De getalenteerde MMA-vechter werd zondagavond dood aangetroffen

Jake Paul stopt geld in de UFC! ‘Meesterlijke zet’

Jake Paul lijkt een meesterlijke zet te hebben gezet

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page