Rivaal steunt Tyrone Spong! 'Ik duim voor je' Nieuws
Nieuws

Rivaal steunt Tyrone Spong! 'Ik duim voor je'

Rivaal steunt Tyrone Spong! 'Ik duim voor je'

Tyrone Spong kan rekenen op de steun van zijn rivaal Antonio 'Bigfoot' Silva voor diens gevecht op 28 januari. Silva mocht niet vechten tegen Spong maar steunt hem in zijn gevecht tegen de Rus Sergei Kharitonov.

Eagle Fight Club had Spong en Silva gematched voor hun Amerikaanse debuut evenement in januari. De organisatie waarvan voormalig UFC-ster Khabib Nurmagomedov eigenaar van is heeft haar ambities hoog en zet dan ook een paar prominetne namen in zoals Spong.

Ik duim voor je

Spong die een echte vechtlegende is stond onder andere bij Glory Kickboxing in de ring, raakte daar ernstig geblesseerd en stapte over naar het boksen. Bij EFC zal hij in een MMA-gevecht de Rus Kharitonov tegemoet treden, maar kan rekenen op steun van Bigfoot Silva.

,,Ik ben uit de wedstrijd terugtrokken vanwege de regels van de atletiekcommissie van Florida, maar ik duim voor je Tyrone Spong tot de volgende", schreef Bigfoot op Instagram die duidelijk de kant van Spong kiest.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws