Rico Verhoeven vs Antonio Plazibat uitgesteld! Blessure gooit roet in het eten Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven vs Antonio Plazibat uitgesteld! Blessure gooit roet in het eten

Rico Verhoeven vs Antonio Plazibat uitgesteld! Blessure gooit roet in het eten

Rico Verhoeven's gevecht met Antonio Plazibat is uitgesteld als gevolg van een blessure die de kampioen in het zwaargewicht bij Glory gisteren tijdens de training opliep. Hierdoor moet het Glory Collision 5 evenement worden verplaatst. Het gevecht zou vandaag worden aangekondigd.

Glory had plannen gemaakt om een persconferentie te houden voor het aankondigen van hun evenement, Collision 5. Het hoogtepunt zou een gevecht tussen de kampioen Verhoeven en uitdager Plazibat worden. Helaas is het evenement voorlopig uitgesteld na de blessure die Verhoeven gisteren opliep. Desalniettemin gaat de persconferentie door zoals gepland.

Rico Verhoeven geblesseerd gevecht met Antonio Plazibat afgelast

De 33-jarige Verhoeven won op 23 oktober 2021 zijn laatste titelgevecht tegen Jamal Ben Saddik. Het was een intens duel, waarbij Verhoeven als winnaar uit de bus kwam door middel van een technische knock-out. Hoewel hij wel een oogblessure overhield aan het gevecht, richtte hij zich daarna op de opnames voor Hollywood-film Black Lotus en zijn evenement Hit It.

Ondanks dat Glory-kampioenen hun titels minstens één keer per jaar moet verdedigen, werd er rekening gehouden met Verhoevens respectabele staat van dienst en het feit dat hij in het verleden vaak flexibel is geweest bij verschuivingen. In 2014 won Verhoeven de zwaargewicht titel en sindsdien verdedigde hij die maar liefst tien keer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws