BREAKING! Glory Kickboxing komt naar de Johan Cruijff Arena Nieuws
Nieuws

BREAKING! Glory Kickboxing komt naar de Johan Cruijff Arena

BREAKING! Glory Kickboxing komt naar de Johan Cruijff Arena

BREAKING! Glory Kickboxing komt naar de Johan Cruijff Arena

Rico Verhoeven, Murthel Groenhart en Mohamed Jaraya op Glory 59

Bevestigd tot nu toe is dat onder andere Rico Verhoeven, Murthel Groenhart en Mohamed Jaraya hun opwachting zullen maken tijdens Glory 59. Voor het kickboksen is dit een grote stap nadat in het verleden grote kickboksgala’s verboden werden door ongeregeldheden en veel crimineel publiek. Dat de gemeente Amsterdam nu goedkeuring geeft voor een grootst evenement in de Johan Cruijff ArenA bevestigd de positieve opmars die het kickboksen momenteel ondergaat, dit mede dankzij onder andere de positieve invloed van Rico Verhoeven die inmiddels buiten een groot vechter ook de status van bekende Nederland kent.

Rematch tussen Rico Verhoeven en Badr Hari

Naar verwachting zal Rico Verhoeven het opnemen tegen Badr Hari. Na een eerdere confrontatie waarin Badr Hari met een blessure moest opgeven is hij tot op het bot gemotiveerd Rico Verhoeven te verslaan. Eerder meldde wij het nieuws dat Mohamed Jaraya zal vechten tegen Cedric Doumbe, de verwachting is dat dit op Glory 59 in de Johan Cruijff ArenA is.

Meer nieuws volgt..

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws