Rico Verhoeven vecht tegen Antonio Silva op Glory 46 China Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven vecht tegen Antonio Silva op Glory 46 China

Rico Verhoeven vecht tegen Antonio Silva op Glory 46 China

Rico Verhoeven "The King of Kickboxing" krijgt hiermee de kans zijn stempel op Azië te drukken!

Rico Verhoeven vecht tegen Antonio Silva op Glory 46 China

Op de drukbezochte Glory 46 China persconferentie vandaag, werd bekend gemaakt dat Rico Verhoeven in de ring zal stappen tegen Antonio “Bigfoot” Silva. Al eerder publiceerden wij de geruchten dat het gevecht tussen deze twee vechters plaats zou vinden. Deze geduchte tegenstander is geen makkie voor Verhoeven, het gevecht zal zeker een spannende strijd worden. Verhoeven, die verkozen is tot ambassadeur voor Glory, krijgt hier mee gelijk de kans zijn stempel te drukken op het vasteland van China en de Aziatische regio, mits hij deze partij weet te winnen van Antonio “Bigfoot” Silva.

Vaste voet aan de grond in Azië

Al eerder organiseerde Glory Kickboxing diverse grote evenementen in Azië, zo werden de gala's Glory 4, Glory 8 en Glory 13 in Tokyo gehouden en nu is China dus aan de beurt. Al jaren probeert men met Glory vaste voet aan de grond te krijgen in Azië, recentelijk heeft Yao Capital een groot belang genomen in Glory. Yao Capital is de investeringsmaatschappij van de Chinese NBA-ster Yao Ming en met een Chinese eigenaar is het voor een 'buitenlandse organisatie' veel gemakkelijker om een event in China te organiseren. Zoals nu dus blijkt.

China is een hele grote stap om dit voor elkaar te krijgen met miljoenen vechtsport fans en is tevens een van de landen waar de oosterse vechtkunsten zijn ontstaan. Echter zijn er al geduchte concurrenten in Azië, zoals ONE Championship waar ook grote namen vechten vanuit de vechtsport wereld. Ook de UFC met haar MMA gevechten is al enige tijd actief in de Aziatische landen. Glory Kickboxing wil dan ook een onbetwiste hoofdrol spelen in de bakermat van het kickboksen, het continent Azië!

Glory Kickboxing is in China uitgebreid op zoek naar talentvolle vechtsporters, die mogelijk een carrière als profkickbokser willen gaan nastreven bij de Glory Kickboxing. Daarnaast wil Glory ook meerdere grote evenementen in China en andere landen in Azië gaan organiseren.

Het Glory 46 China gala is live te volgen op tv en via een livestream op het internet

Voor de diehard fans is het gehele event te volgen via een live stream op internet, ongetwijfeld zal er ook via de bekende kabel bedrijven het gevecht op TV worden gepresenteerd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws