Rico Verhoeven: 'Supplementen goede aanvulling op voeding' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven: 'Supplementen goede aanvulling op voeding'

Rico Verhoeven: 'Supplementen goede aanvulling op voeding'

Rico Verhoeven heeft een exclusief partnership met innovatieve nieuwkomer High End Nutrition gesloten. Het voedingssupplementen-merk en de King of Kickboxing slaan de komende drie jaar, op zowel nationaal als internationaal niveau, de handen ineen.

De koning van het kickboksen is het boegbeeld van de sport en staat voor een gezonde levensstijl. Daar sluit de samenwerking met High End Nutrition perfect aan. ,,Ik heb de afgelopen jaren veel partijen gesproken die graag met mij wilden samenwerken", zegt Verhoeven.

Hard werken

Verhoeven is tegen het gebruik van doping in de sport. In het verleden zijn een aantal atleten door het gebruik van besmette supplementen in de moeilijkheden gekomen. ,,Ik vond dat altijd spannend omdat mijn lijf mijn alles is, ik daar heel hard voor werk, stevig sta voor dopingvrije sport en daar heel beschermend in ben qua supplementen."

High End Nutrition is in 2021 opgericht door ex-professionele topsporter en voedingsexpert Tibor Koppers, met als doel een ware revolutie te ontketenen binnen de wereld van supplementen. “Rico Verhoeven is de absolute top binnen de vechtsport. Ik ben enorm trots op deze samenwerking,” vertelt Koppers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws