Rico Verhoeven en Logan Paul boksen erop los in de gym (video) Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven en Logan Paul boksen erop los in de gym (video)

Rico Verhoeven en Logan Paul boksen erop los in de gym (video)

Rico Verhoeven is op vakantie samen met zijn mooie vriendin en influencer Naomy van Beem in Amerika. Tijdens zijn trip traint de koning van het kickboksen natuurlijk door en trof YouTube ster en bokser Logan Paul. Samen deden zijn dan ook een rondje boksen in de gym.

Wie Logan Paul niet kent heeft onder een steen geleefd. Samen met zijn broer Jake maakt Logan furore als bokser. De steenrijke YouTubers zijn er zelfs ook nog goed in. Logan iets minder dan broer Paul, dus kon deze klaarblijkelijk wel een bokslesje gebruiken van Koning Verhoeven.

Op de Insta stories van Rico en Logan was te zien hoe beiden bokszak training doen. Het korte videootje gaat viraal. Rico staat in oktober weer in de ring op zijn eigen event Hit iT. De kickbokser zal niet zijn Glory titel verdedigen. Wel wordt een avond vol spektakel beloofd met veel bekende sterren die boksen.

Was Rico even aan het testen of Logan een geschikte kandidaat was om op Hit It mee doen?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws