Rico Verhoeven stapt autobusiness in! 'Droom die uitkomt' (video) Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven stapt autobusiness in! 'Droom die uitkomt' (video)

Rico Verhoeven stapt autobusiness in! 'Droom die uitkomt' (video)

Rico Verhoeven Glory Kickbokskampioen, is partner geworden bij urbanautomotive.eu. De topatleet besteedt zijn hard verdiende centen goed en stapt de autobusiness in.

Naast topkickbokser is Rico Verhoeven ook zakenman en met veel succes. Zo opende hij eerder een restaurantketen met louter en alleen gezonde voeding uit de Thaise keuken, en organiseert zijn eigen event Hi It. Nu stapt de kampioen ook nog eens de autowereld in.

Droom die uitkomt

Via Instagram is te zien hoe Verhoeven een dikke Mercedes G-Klasse omtovert tot een exclusieve Urban Automotive ride. ,,Ik kan niet trotser zijn om aan te kondigen dat ik de officiële partner ben van @urbanautomotive.eu", schrijft Verhoeven op zijn Instagram.

,,Als een grote autofanaat en zakenman deel uitmaken van een autobedrijf is als een andere droom die werkelijkheid wordt." Op 29 Oktober staat Verhoeven op zijn eigen event Hit It, waar hij tegen oud-rivaal Hesdy Gerges de ring in zal gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws