'Badr bedankt!' Rico Verhoeven roemt kickbokslegende Nieuws
Nieuws

'Badr bedankt!' Rico Verhoeven roemt kickbokslegende

'Badr bedankt!' Rico Verhoeven roemt kickbokslegende

Badr Hari krijgt veel bijval van bekende vechters en oud-rivalen zoals Alistair Overeem en Rico Verhoeven. Laatstgenoemde roemt de levende legende en en zegt deze nooit te twijfelen.

Na zijn verlies tegen Alistair Overeem afgelopen zaterdag tijdens Glory Collision 4 kondigde Badr aan dat het wellicht welletjes is geweest. Hij hintte op zijn pensioen uit het kickboksen. Dit kwam voor veel fans maar ook vechters als een donderslag bij heldere hemel. Verhoeven roemt Badr om zijn prestaties en meer.

Levende legende

,,Geweldige gevechten zijn gebaseerd op rivaliteit, dat is wat Badr en ik hadden … maar momenten als deze laten de persoon achter de vechter zien", schrijft Verhoeven op zijn Instagram. ,,We hebben geschiedenis geschreven en we hebben kickboksen weer op de kaart gezet….."

Dat was jij niet, dat was ik niet….dat waren wij….net zoals je zei, we hebben elkaar nodig om de trein te laten rijden. Bedankt voor de lieve woorden, en bedankt voor al je geweldige gevechten en ook al ging zaterdag niet zoals je wilt……JE BENT EEN LEVENDE LEGENDE!!! twijfel daar nooit aan", aldus Verhoeven.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Ook Alistair Overeem deed een ode aan Badr. En hoopt dat de topatleet niet stopt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws