Rico Verhoeven opent nieuw initiatief ‘SportsLink’ Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven opent nieuw initiatief ‘SportsLink’

Rico Verhoeven opent nieuw initiatief ‘SportsLink’

Afgelopen zaterdag zag SportsLink het daglicht. Het initiatief werd met een druk op de knop geopend door Glory kickbokskampioen Rico Verhoeven. SportsLink is het nieuwe en unieke online platform voor de sportwereld, vergelijkbaar met het bekende Linkedin voor de zakenwereld.

Vechtsport topatleet Rico Verhoeven werd gevraagd het initiatief officieel te openen. SportsLink, hét LinkedIn voor de sportbranche. SportsLink is een vernieuwend platform wat sociale media combineert met slimme matchmaking en als doel heeft zowel sporters, sportexperts en bedrijven samen te brengen en ieders ambitie realiteit te maken.

Voor iedereen in de sport

Gebruikers van SportsLink kunnen uitgebreide profielen aanmaken in een breed scala aan sporten en daar aan gerelateerde professies, van voedingsdeskundige tot aan fysiotherapeuten. Als gebruiker is er de mogelijkheid om zelf content te delen, maar op basis van de onderliggende data doet SportsLink ook suggesties voor connecties.

Op deze manier wordt SportsLink dé plek om informatie en kennis te delen, en tegelijkertijd nieuwe potentiële samenwerkingen te vinden waardoor jouw carrière in de sportbranche in een stroomversnelling raakt. Voorbeelden hiervan zijn sporters die nieuwe sponsoren kunnen vinden of bijvoorbeeld fysiotherapeuten die nieuwe cliënten identificeren.

Foto: Melanie Rademaker

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws