Kickbokskampioen Rico Verhoeven stapt in restaurant business Nieuws
Nieuws

Kickbokskampioen Rico Verhoeven stapt in restaurant business

Kickbokskampioen Rico Verhoeven stapt in restaurant business
Kickbokskampioen Rico Verhoeven stapt in restaurant business

GLORY Kickboxing kampioen Rico Verhoeven stapt de horeca wereld in, hij is een samenwerking aangegaan met onderneemster Eveline Wu.

Het AD meld dat Verhoeven en Wu een nieuw restaurant openen in Eindhoven onder de naam Mood Streetfood. Vrijdag zal het restaurant welke gevestigd is aan de Nieuwe Emmasingel in Eindhoven zijn deuren openen.

Verhoeven die grote successen boekt in de kickboksring ziet de stap als een logische en zegt niet in een zwart gat te vallen na zijn kickboks carrière. De link tussen Verhoeven en Wu is dat beide een passie voor goed en gezond eten hebben.

Goede ideeën

De topkickbokser ziet voedsel als brandstof voor demototo van zijn lichaam en succes. ,"Wat ik belangrijk vind is dat gezond eten lekker en toegankelijk is voor iedereen. Toen ik Eveline ontmoette in één van haar restaurants in Eindhoven was ik oprecht verrast over de kwaliteit en haar ideeën,”zegt Verhoeven tegen het AD.

"Hij is een topfitte sporter en tegelijkertijd een echte levensgenieter. Hij heeft heel wat kunnen zien in de wereld en heeft creatieve ideeën over een gezonde levensstijl. Ik kan zijn ideeën culinair tot leven brengen. Simpel en gezond Aziatisch eten,”aldus Eveline Wu.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws