RICO VERHOEVEN OP INSTA REACTIE: 'Let's go pannenkoek' Nieuws
Nieuws

RICO VERHOEVEN OP INSTA REACTIE: 'Let's go pannenkoek'

RICO VERHOEVEN OP INSTA REACTIE: 'Let's go pannenkoek'
RICO VERHOEVEN OP INSTA REACTIE: 'Let's go pannenkoek'

GLORY Kickboxing kampioen Rico Verhoeven reageerde op nogal ludieke doch scherpe wijze op een reactie op een van zijn Insta posts.

Social media is een plek waar veel mensen hun dagelijkse beslommeringen op delen, ook beroemden en top sporters gunnen fans op deze wijze een kijkje in de keuken, zo ook kickbokser Rico.

Op Instagram plaatste Rico een bericht met een boodschap 'Soooo what you were trying to say is……thank you……..YOU'RE WELCOME." Een zin uit de tekenfilm Monanna, waar een van Rico's voorbeelden Dwayne Johnson een rol als stemacteur heeft.

Pannenkoek

De fans konden het wel waarderen en reageerde terug met even diepzinnige zinsnede's, "Bescheiden zijn en kunnen blijven zal in jou leven je helpen de juiste beslissingen te nemen," zegt een fan. Rico antwoordde hierop terug, "zonder twijfel."

Ook was er een uitdaging richting, "Ik sla je de hele ring door vandaag nog! Waar Rico een scherpe toch duidelijke reactie op had en reageerde "lets go pannenkoek." Waar hebben we die reactie meer gehoord? Oh ja, op de uitdaging gedaan door Hesdy Gerges aan het adres van Rico afgelopen december.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws