Rico Verhoeven lanceert 'Flagship' project in Rotterdam: 'Nieuwe passie' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven lanceert 'Flagship' project in Rotterdam: 'Nieuwe passie'

Rico Verhoeven lanceert 'Flagship' project in Rotterdam: 'Nieuwe passie'

Rico Verhoeven, de onbetwiste koning van het kickboksen en Glory kampioen, zet een nieuwe stap in zijn indrukwekkende carrière. Begin april opent hij in Rotterdam zijn eerste 'Flagship' fitnessconcept onder de naam 'The Kickboxing Society'.

Dit initiatief is meer dan een sportschool; het is een beweging om mensen te motiveren en inspireren om aan kickboksen te gaan doen. Verhoeven, die vorig jaar zijn nieuwe passie 'The Kickboxing Society' lanceerde, toont hiermee aan dat zijn ambities ver buiten de ring reiken.

Meer dan een kampioen

Rico Verhoeven is niet alleen een fenomeen in de ring, maar ook daarbuiten. Zijn investeringen en zakelijke ondernemingen laten zien dat hij een veelzijdig ondernemer is. Naast zijn nieuwe fitnessconcept is Verhoeven eigenaar van een restaurantketen gespecialiseerd in gezonde Oosterse voeding, investeert hij in een exclusief auto tuning bedrijf.

Deze diversiteit in ondernemingen benadrukt Rico's vermogen om zijn succes in de sportwereld te vertalen naar het bedrijfsleven.

Exclusieve acties voor eerste aanmelders

Voor degenen die zich als eerste aanmelden om te trainen bij 'The Kickboxing Society' in Rotterdam, heeft Verhoeven enkele aantrekkelijke verrassingen in petto. Nieuwe leden kunnen onder meer een gesigneerde biografie winnen, die recentelijk de mijlpaal van 100.000 verkochte exemplaren bereikte.

Daarnaast worden er gesigneerde bokshandschoenen, en een exclusieve meet en greet met Rico Verhoeven zelf verloot. Deze acties onderstrepen de unieke ervaring die 'The Kickboxing Society' biedt aan haar leden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws