Rico Verhoeven komt vanaf 6 juli je huiskamer binnen: Goed nieuws voor de fans Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven komt vanaf 6 juli je huiskamer binnen: Goed nieuws voor de fans

Rico Verhoeven komt vanaf 6 juli je huiskamer binnen: Goed nieuws voor de fans

Rico Verhoeven maakte zijn acteerdebuut in de keiharde actiefilm 'Black Lotus', en er is goed nieuws want de Glory kampioen komt vanaf 6 juli je eigen woonkamer binnen.

Glory kampioen Rico Verhoeven maakte zijn acteerdebuut in de keiharde actiefilm 'Black Lotus' waarin hij een special forces-officier speelt die het ontvoerde dochtertje van zijn overleden vriend moet redden.

De film, met een internationale cast waaronder Frank Grillo en Roland Møller, is binnenkort te streamen op Pathé Thuis. Vanaf 6 juli is de film beschikbaar om te kopen, maar later kan hij ook gehuurd worden voor een lagere prijs.

Rico Verhoeven schittert in keiharde actiefilm 'Black Lotus' binnenkort op Pathé Thuis

Het bekijken van de film vereist geen abonnement, en nieuwe gebruikers kunnen zich aanmelden voor gratis korting op hun eerste film. In 'Black Lotus' keert Donner terug naar Amsterdam en belandt hij in een gevaarlijke strijd om het leven van het ontvoerde meisje te redden.

In het buitenland was Black Lotus al te zien op iTunes, Amazon, Google, Microsoft, Virgin, Sky en Rakuten. Verhoeven haalde door zijn rol in de film een grote acteerrol binnen en zal volgend jaar te zien zijn in de actiethriller Den of Thieves 2. Ook zal Verhoeven later dit jaar naar verwachting terugkeren om zijn Glory titel te verdedigen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws