'Rico Verhoeven in het vizier!' Roman Kryklia ontbreekt alleen de Glory titel nog Nieuws
Nieuws

'Rico Verhoeven in het vizier!' Roman Kryklia ontbreekt alleen de Glory titel nog

'Rico Verhoeven in het vizier!' Roman Kryklia ontbreekt alleen de Glory titel nog

Roman Kryklia de Oekraiense kickbokskampioen vecht in maar liefst drie gewichtsklassen, het super, licht en zwaargewicht en heeft momenteel 3 ONE Championship titels in bezit in het kickboksen en Muay Thai. Nast andere wereldtitels bij andere grote organisaties.

Heeft de Oekraïense kickbokskampioen Roman Kryklia zijn zinnen gezet op de Glory-titel? Dit is enige prestigieuze die nog ontbreekt in zijn indrukwekkende verzameling. Met meerdere ONE Championship titels in verschillende disciplines in zowel kickboksen als Muay Thai, is Kryklia een geduchte tegenstander in meerdere gewichtsklassen.

Een volledige vechter met ambitieuze doelen

Kryklia, die uitkomt in het super, licht en zwaargewicht, wordt door velen gezien als een meer complete vechter dan Glory wereldkampioen Rico Verhoeven. Zijn veelzijdigheid, gecombineerd met een indrukwekkend vechttempo, onderscheidt hem van andere vechters.

Zijn recente uitspraken over het aangaan van een nieuwe uitdaging en het opnemen tegen Verhoeven in de boksring tonen zijn ambitie en zelfvertrouwen.

De mogelijkheid van een legendarisch gevecht

Rico Verhoeven, die onlangs zijn contract bij Glory met drie jaar verlengde en openstaat voor nieuwe uitdagingen, heeft ook interesse getoond in gevechten buiten de organisatie zoals MMA en boksen. Hoewel een match tussen deze twee titanen vanwege de rivaliteit tussen Glory en ONE Championship niet eenvoudig te organiseren zal zijn, is er bij de fans hoop.

Glory heeft in het verleden al samengewerkt met andere organisaties zoals Enfusion en het Japanse RISE. Een gevecht tussen Kryklia en Verhoeven zou een historisch moment in de kickbokswereld kunnen betekenen, een ultieme confrontatie tussen twee van de grootste namen in de sport.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws