Rico traint met UFC-kampioen Ngannou voor komend gevecht (video) - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Rico traint met UFC-kampioen Ngannou voor komend gevecht (video)

Rico traint met UFC-kampioen Ngannou voor komend gevecht (video)

Rico Verhoeven traint UFC-zwaargewicht kampioen Francis Ngannou voor diens komend gevecht met Cyril Gane. Beide Fransmannen en oud teamgenoten zijn geduchte concurrenten zullen strijden om de UFC titel op 23 januari 2022.

Dat Ngannou de hulp in roept van Glory kampioen kickboksen Verhoeven lijkt een logische zet. Zowel Ngannou als zijn rivaal Gane hebben een kickboks achtergrond. Tijdens hun aanstaande MMA-gevecht kan het er flink op los gaan. Ngannou heeft de officiële zwaargewicht titel en Gane de interim versie hun gevecht zal beslissen wie zich de echte kampioen mag noemen.

Goede aanvulling

Eric Nicksick de trainer van Ngannou poste een foto van Verhoeven en Ngannou met de begeleidende tekst; ,,Vond deze kerel (Verhoeven. red.0, aan het cruisen over de parkeerplaats, dacht dat hij voor dit kamp een goede sparringpartner zou zijn …”. (Tekst loopt door onder video).

Daar is geen woord aan Frans aan, want Verhoeven is de beste kickbokser ter wereld. Toch is er ook commentaar van enkele fans die claimen dat de vecht stijl van Verhoeven anders is dan die van Gane. Volgend jaar zal blijken of Ngannou goed opgelet heeft tijdens de sessies met Verhoeven.

Bekijk ook

Gevecht Rico Verhoeven vs Alistair Overeem in Hasselt?

In maart zijn er zes maanden verstreken

UFC trapt af met Episch gevecht! Kattar sloopt Chikadze

Wat een gevecht wow....

‘Vies!’ Nekklem bijna fataal in kooigevecht (video)

Een Russische MMA-vechter deed een vies trucje

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page