Rico geeft Peptalk aan zanger Sam Ryder: 'Niet te stoppen'
Home / Nieuws / Rico geeft Peptalk aan zanger Sam Ryder: ‘Niet te stoppen’

Rico geeft Peptalk aan zanger Sam Ryder: ‘Niet te stoppen’

Rico geeft Peptalk aan zanger Sam Ryder: 'Niet te stoppen'

Sam Ryder de Britse zanger doet mee aan het Eurovisiesongfestival 2022 voor het Verenigd Koninkrijk met het lied Space Man. En niemand minder dan Glory Kickbokskampioen Rico Verhoeven stak de zanger een hart onder de riem.

Een beetje hulp kan Ryder wel gebruiken af te lezen aan zijn enthousiasme over de Peptalk van Rico. ,,Wat een zegen om te gaan zitten en te kletsen met 10 keer verdedigend wereldkampioen kickboksen & inspirerende legende Rico Verhoeven“, zegt Ryder.

 

 

 

 

,,Nog nooit zo klaar geweest om te brullen als een leeuw voor 200 MILJOEN mooie mensen op zaterdag!!! Geniet van aflevering 2 van ‘The Pep Talk’, dromers.”

Ryder schreef Space Man tijdens de coronapandemie voordat het werd gekozen om het VK te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in 2022. In januari belandde het nummer in de inbox van TaP, en de BBC en in dezelfde maand accepteerden hun aanbod om het land te vertegenwoordigen.

Op 10 maart 2022 selecteerde de BBC Ryder als de Britse vertegenwoordiger op het Eurovisie Songfestival 2022 met het nummer “Space Man”.

Bekijk ook

Overeem: 'Voor Badr is het alles of niets deze keer'

Overeem: ‘Voor Badr is het alles of niets deze keer’

Alistair Overeem stond vandaag ook in oog met Badr Hari tijdens de eerste persconferentie voor hun aanstaande gevecht op 8 oktober dit jaar.

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing kondigt vandaag aan dat de evenementen van de grootste kickboksorganisatie voortaan te zien zullen zijn via RTL/Videoland.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page