Rico Verhoeven klaar voor iedereen: 'Hij slaat ze allemaal de ring uit'
Home / Nieuws / Rico Verhoeven klaar voor iedereen: ‘Hij slaat ze allemaal de ring uit’

Rico Verhoeven klaar voor iedereen: ‘Hij slaat ze allemaal de ring uit’

Rico Verhoeven klaar voor iedereen: 'Hij slaat ze allemaal de ring uit'

Rico Verhoeven gaat 29 oktober de ring in tijdens zijn eigen evenement Hit It. Vechters melden zich massaal om tegen de kampioen de ring in te gaan zoals recentelijk Hesdy Gerges. Maar het maakt de atleet niet uit tegen wie hij vecht, hij slaat ze allemaal de ring uit.

Dat Verhoeven zijn titel niet verdedigd zegt niet dat de Glory kampioen het gevecht niet serieus neemt. Sterker nog hij zal dezelfde voorbereiding houden als voor een titelgevecht. Bronnen om Verhoeven heen geven aan dat de topatleet klaar is voor iedereen.

Nog volgt snel

,,Rico zal het gevecht aangaan zoals hij altijd doet. Dat maakt voor hem geen verschil, sterker nog hij slaat ze allemaal de ring uit”, zegt de bron. Verhoeven zou verschillende tegenstanders overwegen, maar hoe maak je de keus.

,,Dat is niet zo makkelijk, want tot nu toe is er geen gelijke voor Rico in de ring geweest. Hij mag het moeilijk hebben gehad in sommige gevechten maar is er niet uitgetikt.” Verwachting is dat eind mei meer bekend wordt over de tegenstander van Verhoeven.

Bekijk ook

'Ik kom voor je!' Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

‘Ik kom voor je!’ Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

Francis Ngannou UFC-zwaargewicht kampioen heeft nog steeds zijn ogen stevig gericht op een crossover-supergevecht tussen hemzelf en boksster Tyson Fury.

Heftig! Woeste fans slaan MMA-vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Heftig! Fans slaan vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Srikant Sekhar, die naar verluidt werd aangevallen door de Afghaanse vechter Abdul Azim Badakshi en diens fans afgelopen vrijdag is zwaar gewond geraakt.

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! '100 wedstrijden teveel'

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! ‘100 wedstrijden teveel’

Er was hevige controverse toen de 24-jarige vrouwelijke MMA-vechter Momoko Yamazaki werd gematcht tegen het 12-jarige meisje Momo Shimizu.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page