Rico geeft Peptalk aan zanger Sam Ryder: 'Niet te stoppen' Nieuws
Nieuws

Rico geeft Peptalk aan zanger Sam Ryder: 'Niet te stoppen'

Rico geeft Peptalk aan zanger Sam Ryder: 'Niet te stoppen'

Sam Ryder de Britse zanger doet mee aan het Eurovisiesongfestival 2022 voor het Verenigd Koninkrijk met het lied Space Man. En niemand minder dan Glory Kickbokskampioen Rico Verhoeven stak de zanger een hart onder de riem.

Een beetje hulp kan Ryder wel gebruiken af te lezen aan zijn enthousiasme over de Peptalk van Rico. ,,Wat een zegen om te gaan zitten en te kletsen met 10 keer verdedigend wereldkampioen kickboksen & inspirerende legende Rico Verhoeven", zegt Ryder.

,,Nog nooit zo klaar geweest om te brullen als een leeuw voor 200 MILJOEN mooie mensen op zaterdag!!! Geniet van aflevering 2 van 'The Pep Talk', dromers."

Ryder schreef Space Man tijdens de coronapandemie voordat het werd gekozen om het VK te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in 2022. In januari belandde het nummer in de inbox van TaP, en de BBC en in dezelfde maand accepteerden hun aanbod om het land te vertegenwoordigen.

Op 10 maart 2022 selecteerde de BBC Ryder als de Britse vertegenwoordiger op het Eurovisie Songfestival 2022 met het nummer "Space Man".

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws