Keihard! Kooivechter zwijgt over heftige blessure voor wedstrijd MMA Nieuws
MMA Nieuws

Keihard! Kooivechter zwijgt over heftige blessure voor wedstrijd

Keihard! Kooivechter zwijgt over heftige blessure voor wedstrijd

Michael Chandler onthult dat hij zijn vinger ontwrichtte enkele minuten voordat hij tegen Tony Ferguson vocht bij UFC 274 afgelopen zaterdag. De blessure had hem de wedstrijd kunnen kosten maar hij besloot niets te zeggen.

UFC'er Chandler moest tegenspoed overwinnen voordat hij zelfs maar in de MMA-kooi stapte afgelopen weekend. Chandler had een verliesreeks van twee gevechten en stond op het punt om het op te nemen tegen Ferguson in een cruciaal gevecht voor beide mannen. Het was een intrigerend gevecht en al vroeg had Ferguson meer succes dan velen dachten.

In de tweede ronde landde Chandler echter een enorme voorwaartse trap die Ferguson knock-out naar het canvas deed storten. Het was een geweldige overwinning voor Chandler. Na het gevecht onthulde hij op dat hij een vingerblessure had opgelopen tijdens het opwarmen.

Adrenaline

,,Ik ontwrichtte mijn ringvinger ongeveer 20-30 minuten voor het gevecht en blokkeerde een trap," zei Chandler. ,,Mijn maatje Demarques Jackson en trainingspartner daagde ik uit om een paar hoge trappen te doen. Daar ging het mis. Mijn vinger boog helemaal naar achter maar door de adrenaline voelde ik eerst niets. "

Hoewel Chandler zijn vinger ontwrichtte, leek het zijn prestaties niet te beïnvloeden. Maar misschien is dat de reden waarom hij de vernietigende trap uitdeelde om het gevecht af te maken in plaats van zijn gebruikelijke stoten. De keiharde vechter hield zijn mond want als het was uitgekomen had hij naar alle waarschijnlijkheid niet mogen vechten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws